Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε ποιοι Celebrities διασκέδασαν στον Πλούταρχο! (ΦΩΤΟ)

Ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις πέρασε ο Γιάννης Πλούταρχος στο μαγαζί που τραγουδάει, αφού πολλοί συνάδελφοι του τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο διασκέδασε ο Γιώργος Μαργαρίτης όπου τραγούδησε στη σκηνή όταν τον προσκάλεσε, ο Χρήστος Μενιδιάτης. Την ίδια βραδιά παρευρέθηκε κι ο Ηλίας Βρεττός όπου τραγούδησε όταν του παραχώρησε το μικρόφωνο ο Γιάννης Πλούταρχος.

Το Βράδυ του Σαββάτου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα και ερμήνευσε τραγούδια με παρακίνηση του Γιάννη Πλούταρχου.

Το βράδυ της Κυριακής, η Μπέσσυ Αργυράκη επισκέφτηκε τον Γιάννη Πλούταρχο στο καμαρίνι του. Την ίδια βραδιά, διασκέδασε και η Ειρήνη Μερκούρη. Η καλλιτέχνιδα τραγούδησε όταν ο Γιάννης Πλούταρχος της έδωσε το μικρόφωνο. Στο Posidonio επίσης διασκέδασαν ο Στέλιος Διονυσίου κι ο Αλέκος Ζαζόπουλος που είπαν και μερικά τραγούδια.

dinisioy.Ploytarhos Margaritis.Menidiatis Margaritis.Menidiatis2 Margaritis.Menidiatis3 Margaritis.Menidiatis4 Menidiatis1.Posidonio Merkoyri.Ploytarhos Papadopoulou1.Posidonio Ploutarchos2.Posidonio Ploutarhos.Argiraki Ploutarhos.Mpithikotsis2 Ploutarhos.Mpithikotsis3 Ploutarhos.Mpithikotsis4 ploy.zazopoulos Ploytarhos.Dionisioy Ploytarhos.Merkouri Ploytarhos.Zazopoulos

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!