Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτή κι αν είναι είδηση: Παντρεύεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα μέσα όχι μόνο για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για την προσωπική της ζωή που εδώ και μερικούς μήνες την βλέπουμε σταθερά στα πρωτοσέλιδα.

Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό people και μίλησε για όλα… Διαβάστε την συνέντευξη:

Είναι η πρώτη φορά μετά το διαζύγιό σου που σε βλέπουμε πιο χαλαρή στο να δημοσιοποιηθούν δεδομένα της προσωπικής σου ζωής…

Είμαι πιο χαλαρή, με την έννοια πως αντιμετώπισα με μεγαλύτερη ψυχραιμία τη δημοσιότητα που δόθηκε φέτος στην προσωπική μου ζωή. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η καθημερινή μου τηλεοπτική παρουσία στη δημοσιότητα που δόθηκε, αλλά είμαι κι εγώ σε μια φάση που δεν με ενοχλεί τόσο.

Πώς ένιωσες όταν είδες τις παπαράτσι φωτογραφίες σας με τον Αλέξανδρο (σ.σ. το σύντροφό της Αλέξανδρο Φρανζολίνι) σε εξώφυλλο περιοδικού;

Δεν έπαθα το σοκ που θα πάθαινα παλιότερα. Είμαι σε μια πιο ήρεμη φάση.

4934_FRANTZOLINI_PAPADIMITRIOY_06052016

Δεν έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που είσαι μαζί;

Φυσικά και έχει να κάνει με τον Αλέξανδρο, αλλά και με τη δική μου οικογενειακή κατάσταση, με τον τρόπο που έχουν ενσωματωθεί και δέσει όλα αυτά. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει να πολυμιλάω πολύ για αυτό, γιατί προτεραιότητα πριν από κάθε μου λέξη είναι τα παιδιά μου. Από την άλλη ότι βγήκε προς τα έξω έχει αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και από τις δύο πλευρές, καθώς ο Αλέξανδρος δεν είναι στο χώρο και για εκείνον ήταν πιο δύσκολο να το εμπεδώσει.

Δημοσιεύματα σας θέλουν να ετοιμάζεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Όχι, δεν ετοιμάζομαι για επισημοποιήσεις, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως, όμως, έχω πει και πριν από τη σχέση μου αυτή, είμαι σε μια φάση που σκέφτομαι να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Το «ξαναφτιάξω» δεν μου αρέσει ως λέξη, καθώς μια χαρά φτιαγμένη είναι, όμως πλέον θα ήμουν θετική σε ένα επόμενο βήμα αν αυτό προκύψει. Είναι μια δική μου ανάγκη εσωτερική που έχει αρχίσει να «σιγοψήνεται» εδώ και 2 χρόνια. Από το διαζύγιο και μετά ούτε που το σκεφτόμουν, αλλά τα τελευταία χρόνια κάνω τέτοιες σκέψεις, σε υποθετικό πάντα στάδιο. Βέβαια, είναι πολύ περίπλοκες οι προϋποθέσεις για να πεις ότι κάνεις ένα τέτοιο βήμα. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά να έρθει η σωστή στιγμή.

doretta-papadimitriou-people-154-1

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!