Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Κόκλας: Η στιγμή που οι θεατές ενημερώνονται για το έμφραγμα που υπέστη! (VIDEO)

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι θεατές της παράστασης στην οποία έπαιζε ο Κώστας Κόκλας όταν υπέστη έμφραγμα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο πλάνα του Star, βλέπουμε έναν εκ των πρωταγωνιστών, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, να ανακοινώνει στους θεατές πως η παράσταση διακόπτεται!

«Ένας συνάδελφός μας έχει πάθει κάτι. Δεν γίνεται να συνεχιστεί η παράσταση!», λέει ο ηθοποιός, χωρίς  να ονοματίζει τον Κώστα Κόκλα και συνεχίζει: «Δεν γίνεται! Έχει πάει στο νοσοκομείο! Ήρθε το 166 και τον πήρε!».

Πάντως, ουδείς είχε καταλάβει τη σοβαρότητα του περιστατικού. Είναι ενδεικτικό πως ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος λέει σε θεατές που ρωτούν ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ προτείνει, είτε να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους, είτε να περιμένουν για τουλάχιστον μία ώρα, καθώς, «μπορεί ο άνθρωπος να είναι καλά και να συγχωνεύσουμε τις δύο παραστάσεις, την απογευματινή και τη βραδινή».

Θυμίζουμε πως, μετά την επέμβαση, ο ηθοποιός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Εντατική, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!