Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο γιατρός και η πρώην σύζυγος του Κόκλα μιλούν για την κατάσταση της υγείας του!

Στην Εντατική του Νοσοκομείο Άγιος- Παύλος στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο ηθοποιό, έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο.

Δέκα λεπτά αφού τελείωσε την πρώτη σκηνή της παράστασης «Γαμπροί για πουλήμα», αισθάνθηκε έντονο πόνο και αμέσως ζήτησε να φωνάξουν ασθενοφόρο. Μάλιστα ανάμεσα στους θεατές της παράστασης ήταν και μία αναισθησιολόγος η οποία και του έκανε την κατάλληλη ένεση.

Ο διευθυντής Νοσοκομείου «Αγίου Παύλου», στη Θεσσαλονίκη, ο κύριος Τσούνος που  χειρούργησε τον Κώστα Κόκλα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:«Έπαθε ένα οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και του κάναμε μπαλονάκι. Είναι καλά, είναι σταθερός ή αύριο ή μεθαύριο θα πάει σπίτι του. Η επέμβαση που έγινε είναι από μένα. Ήταν επεμβατική καρδιολογία. Καρδιολόγοι είμαστε άλλωστε όχι χειρουργοί. Βάλαμε ένα στεντ. Ένα αγγείο πήγαινε να βουλώσει και το ξεβουλώσαμε με ένα μπαλονάκι».

H πρώην σύζυγός του Κατερίνα Σούλη δήλωσε:«Είναι καλύτερα. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Δεν ήταν έμφραγμα επί σκηνής όπως ακούστηκε. Είχε μία αρτηρία βουλωμένη. Μιλήσαμε και χθες και σήμερα το πρωί. Τον άκουσα καλύτερα. Εγώ δεν μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη λόγω του παιδιού. Είναι δίπλα του όμως η αδερφή του».

Να σας ενημερώσουμε ο Κώστας Κόκλας έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!