Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πως ένιωσε η Παπαδημητρίου όταν έφυγε από τα Καλημερούδια ο Μαρτάκης;

ntoreta-out

Η πρωινή εκπομπή «Καλημερούδια» που παρουσίαζε σταμάτησε μετά από απρόβλεπτες εξελίξεις στο κανάλι. Μια εβδομάδα πριν αποχαιρετήσει το κοινό, ο Κώστας Μαρτάκης, συνεργάτης της εκπομπής της αποχώρησε.

Η Ντορέττα Παπαδημήτριου σε πρόσφατη συνεντευξη της στο περιοδικό People αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό και αποκάλυψε αν ένιωσε οτι την κρεμάει με την αποφασή του αυτή.

Το γεγονός πως ο Κώστας Μαρτάκης ήταν ο μόνος που έφυγε από την εκπομπή μια εβδομάδα πριν αποφασιστεί συνολικά να σταματήσετε σε στενοχώρησε;

Ήταν μια δική του απόφαση και δεν μπορώ να πω πως με στενοχώρησε, γιατί αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τους λόγους για τους οποίους μπορεί να το έκανε. Ο καθένας έχει το δικαίωμα όταν δεν γίνεται αυτό που έχει συμφωνηθεί σε ότι αφορά τη δουλειά του να λειτουργήσει αναλόγως.

doretta papadimitriou people 154 (2)

Καθώς έχετε και φιλική σχέση και δεδομένου πως γινόταν μια συνολική προσπάθεια, δεν ένιωσες πως λίγο σε κρεμάει;

Δεν μπορώ να του το χρεώσω αυτό γιατί είμαι σίγουρη πως δεν είχε τέτοια πρόθεση. Είναι τραγουδιστής, έχει και τη βασική του τη δουλειά, είχε τα θέματά του. Δεν θέλω να το κρίνω. Δεν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, αλλά επαγγελματικές. Μην κοιτάς που εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι τόσο στις συνεργασίες.

Υπάρχει περίπτωση να βγείτε ξανά στον αέρα;

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Αντιλαμβάνομαι, όμως, πως όσο περνάει ο καιρός, ακόμα κι αν φτιάξει η κατάσταση στο κανάλι, δεν θα είναι κάτι που θα γίνει αυτή τη σεζόν, καθώς είμαστε ήδη στα μέσα Μαίου. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση, όχι για τα Καλημερούδια, αλλά για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο Mega.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!