Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

17 χρόνια χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό: Το συγκινητικό μήνυμα της Ναταλίας για τον πατέρα της (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, πάνε ήδη 17 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο Φρέντυ Γερμανός.

Ένας παρουσιαστής που ήρθε, άφησε το στίγμα του στην τηλεόραση, δίδαξε νέους παρουσιαστές και μας άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη. Ένας άνθρωπος, που παρόλη την επιτυχία που γνώρισε δεν «καβάλησε» ποτέ το καλάμι, ενώ αντίθετα όλοι όσοι τον γνώρισαν κάνουν λόγο για έναν ευγενέστατο και προσγειωμένο κύριο.

Πέρα από όλα αυτά, ο κύριος Φρέντυ Γερμανός, μας άφησε κάτι καλύτερο. Την κόρη του Ναταλία Γερμανού, η οποία κατάφερε με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της  να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ναταλία είχε και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον πατέρα της, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς. Μπορεί να έχει «φύγει» από τη ζωή, αλλά από κοντά της ποτέ! Η παρουσιάστρια, σήμερα με αφορμή τα 17 χρόνια χωρίς τον Φρέντυ Γερμανό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε σύμφωνα με το peoplegreece.gr ένα collage από φωτογραφίες του πατέρα της και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «17 χρόνια είναι πολλά για να στερείσαι τον πατέρα σου. Αλλά είναι λίγα για να τον ξεχάσεις. Σε λατρεύω όπως πάντα».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

13231264_10209715816431385_320505374_n

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!