Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρένια Λουιζίδου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις

Την παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα μέσα από την κωμική σειρά του Alpha  “Το σόι σου”, ωστόσο το παρουσιαστικό και η εμφάνιση της εδώ και πολλά χρόνια της επιτρέπουν να δείχνει φρέσκια και καθόλου κουρασμένη βάζοντας αρκετούς σε απορία για την ηλικία της.

Η Ρένια Λουιζίδου είναι από τις γυναίκες που μιλά ανοιχτά για τον χρόνο που περνά από επάνω της, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της. Μιλώντας στο Tv  Έθνος η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όταν με ρωτάνε λέω πως είμαι 50 ετών, δεν το κρύβω. Εξάλλου είμαι από μικρή σε αυτό το επάγγελμα και οποιοσδήποτε μπορεί να βρει την ηλικία μου με μια απλή πρόσθεση ή αφαίρεση. Είναι βλακώδες να κάνω τη μικρότερη.»

Η ίδια άραγε είναι θετική στο ενδεχόμενο κάποια στιγμή να δοκιμάσει το νυστέρι του πλαστικού προκειμένου να αλλάξει κάποια πράγματα επάνω της;

«Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν είμαι κατά των πλαστικών αν κάποιος το αισθανθεί σαν ανάγκη. Δεν θα ήθελα να οδηγηθώ σε κάτι που θα με κάνει να έχω ένα αφύσικο, πλαστικό πρόσωπο που κοντεύει να γίνει από μόνο του μια κατηγορία. Ανθρωποι οι οποίοι δεν είναι ούτε νέοι, ούτε γέροι είναι κάτι ανάμεσα. Ενα καινούργιο είδος προσώπου κυκλοφορεί όλο και πιο πολύ. Κάπως γυαλίζει, κάπως είναι πρησμένο. Μπορώ να πω ότι σε αυτό με βοήθησε η κρίση. Μπήκαν άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου αυτή τη δεκαετία που ενδεχομένως θα με απασχολούσε περισσότερο η εξωτερική μου εμφάνιση. Ασχολήθηκα με άλλα θέματα πιο σημαντικά από το προγούλι μου.»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!