Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παίκτης του YSFS συγκλονίζει: «Στα 12 είδα το νεογέννητο αδερφό μου νεκρό» (ΦΩΤΟ)

Γνωστός τραγουδιστής που συμμετέχει στο επιτυχημένο σόου του ΑΝΤ1 μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Λοιπόν, για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν στην πιο τρυφερή του ηλικία αντίκρισε νεκρό τον νεογέννητο αδερφό του!

«Το 1974 έγινε ο πόλεμος, πήγαμε στη Λεμεσό, μας φιλοξένησε ο θείος μου τον πρώτο καιρό, σταθήκαμε στα πόδια μας και μετά τα χτίσαμε όλα από την αρχή. Ήμασταν ο πατέρας, η μητέρα μου, εγώ, ο παππούς, η γιαγιά και τα 3 αδέλφια της μάνας μου. Μέχρι τα 10 μου έκανα δημοτικό στην Κύπρο, μετά με άρπαξε ο πατέρας μου και με τη μητέρα μου πήγαμε στη Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Βαγδάτη… Στα 13 μου χρόνια ήρθε στη ζωή η αδελφή μου, η Στεφανί. Όταν ήμουν 12 χρονών, η μάνα μου γέννησε ένα αγοράκι το οποίο πέθανε. Πέθανε στη γέννα. Είχε τυλιχθεί ο ομφάλιος λώρος από το κεφάλι του και πνίγηκε. Ήμουν 12 χρονών και είχα πάει να δω το μωρό. Έπαθα σοκ. Έναν χρόνο μετά η μάνα μου έκανε τη Στεφανί, δόξα τω Θεώ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Δήμος Μπέκε.

dimos-mpeke

Ωστόσο παρά το δραματικό συμβάν, το θέαμα αυτό, δεν του άφησε κάτι, καθώς η αδελφή του του κάλυψε τα πάντα. Χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε: «Μετά ήρθε η αδελφή μου που είναι η ισορροπίστρια και η ψυχοθεραπεύτρια της ζωής μου. Μένει στην Κύπρο, είναι δικηγόρος, πήρε από τον πατέρα μου, ο οποίος είναι αστροφυσικός, τεράστιο μυαλό. Η οικογένεια είναι της επιστήμης».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!