Ελένη Βαΐτσου: Φόρεσε το μαγιό της και μίλησε για όλα! (ΦΩΤΟ)

Μέσα από τη συμμετοχή της στο Μπρούσκο, H Ελένη Βαΐτσου αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και κατά καιρούς γράφονται διάφορα για το εάν θα μείνει ή θα φύγει από τη σειρά του Ant1. Είναι τόσο δύσκολος άνθρωπος όσο κάποιοι ισχυρίζονται; Την φλερτάρουν οι άντρες; Η τηλεοπτική «Μελίνα» φοράει το μαγιό της και αποκαλύπτει στο περιοδικό You όσα θέλουμε να μάθουμε και απαντά για τη συνεργασία της με το δημοφιλές σήριαλ. Πριν μερικές μέρες μάλιστα μια φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram είχε κάνει πάταγο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό

Τελικά έχεις κουραστεί ή όχι από το “Μπρούσκο”;

Για ακόμα μία φορά καλούμαι να απαντήσω σε κάτι που απλώς αποδόθηκε λάθος και παρερμηνεύτηκε. Θα επαναλάβω πως δεν με κούρασε η σειρά αυτή καθ’ αυτή αλλά οι συνθήκες. Και, ναι, έχω κάθε δικαίωμα να κουράζομαι και να το λέω χωρίς ντροπή γιατί η δουλειά αυτή δεν είναι ένα ατελείωτο πάρτι και διασκέδαση, όπως μπορεί να πιστεύουν κάποιοι, αλλά μια απαιτητική εργασία όπως όλες και όσο κι αν αγαπάμε αυτό που κάνουμε έρχονται στιγμές που χρειαζόμαστε ξεκούραση. Νιώθω πολύ τυχερή που έχω δουλειά αυτές τις δύσκολες εποχές αλλά αν νιώσω ότι δεν αντέχω σωματικά ή ψυχικά να συνεχίσω οτιδήποτε –και δεν μιλάω συγκεκριμένα–, όταν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής, ζυγίζω τα πράγματα και αποφασίζω.

Γράφτηκε πρόσφατα ότι ζήτησες περισσότερο χρήματα για να μείνεις και τελικά τα πήρες. Ισχύει;

Όχι.

Αφού δεν ήταν τα χρήματα τι είναι αυτό που ζήτησες και σου έδωσαν για να πεις το «ναι»… Είχες πει ότι κάποια στιγμή θα το αποκαλύψεις…

Δεν νομίζω ότι τη δεδομένη στιγμή αυτό αφορά κάποιον άλλον πέρα από μένα και την παραγωγή…

Τα λεφτά είναι τόσο καλά όσο ακούγονται;

Δεν ξέρω τι ακούγεται πάντως σε καμία περίπτωση οι αμοιβές δεν είναι οι ίδιες με αυτές που ίσχυαν πριν από χρόνια. Αν σκεφτούμε, όμως, πόσο χαμηλόμισθοι είναι οι νέοι ηθοποιοί στην Ελλάδα και το γεγονός ότι πολλές φορές δεν πληρώνονται καν, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα στην Κύπρο. Δεν γνωρίζω να μιλήσω για ηθοποιούς που βρίσκονται χρόνια στο χώρο αλλά όσοι ξεκινάνε τώρα με μεγάλη δυσκολία μπορούν να βάλουν κάτι στην άκρη. Και μη ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα αμφίβολο επάγγελμα, δεν γνωρίζεις αν και πόσο σύντομα θα ξαναεργαστείς.

Το πηγαινέλα έχει στοιχίσει καθόλου στην προσωπική σου ζωή; Να χωρίσεις ή ενδεχομένως να μην ξεκινήσεις μια σχέση λόγω απόστασης;

Περισσότερο μου έχει στοιχίσει το ότι δεν μπορώ να έχω σταθερό πρόγραμμα και να ασχοληθώ ή να κάνω πράγματα που αγαπώ. Το κατά πόσο επηρεάζει την προσωπική μου ζωή εξαρτάται από το αν εγώ θα το επιτρέψω.

Υπάρχει μια φήμη ότι η Ελένη Βαΐτσου είναι δύσκολος άνθρωπος. Ισχύει;

Φυσικά και είμαι, επειδή δεν θα κάνω τα στραβά μάτια στην αδικία, δεν θα ανεχτώ την εκμετάλλευση, δεν θα προσποιηθώ τη φίλη σου, δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά, είμαι απαιτητική με τη δουλειά μου και όσο συνεπής και τυπική είμαι εγώ το ίδιο απαιτώ και από τους άλλους. Δεν μπορούν να με αντέξουν όλοι, λοιπόν.

 

VAITSOU2

VAITSOU3

VAITSOU