Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλίας Ψινάκης: Ταξιδεύει με αερόστατο από τον Μαραθώνα στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Όπως είχε προαναγγείλει πριν μερικές ημέρες τα πάντα είναι έτοιμα για το μεγάλο ταξίδι το οποίο, αν ο καιρός το επιτρέψει, θα ξεκινήσει σήμερα.

Από το πρωί ο Ηλίας Ψινάκης και οι πιλότοι του αερόστατου έχουν προσπαθήσει τέσσερις φορές να απογειωθούν, χωρίς, όμως, επιτυχία, καθώς ο αέρας είναι αντίθετος.  Τελικά αποφάσισαν να αλλάξουν τοποθεσία και να προσπαθήσουν την απογείωση από άλλο σημείο της περιοχής.

 

balloon2

iliass22 (1)Φωτογραφία: Protothema.gr

Στο καλάθι του αερόστατου για το ταξίδι από το Μαραθώνα στη Θεσσαλονίκη εκτός από τον Ηλία Ψινάκη θα βρίσκονται οι δυο πιλότοι και ένας άνδρας της προσωπικής του φρουράς. Αν όλα πάνε καλά και απογειωθούν το ταξίδι θα συνεχιστεί μέχρι τη δύση του ηλίου, αφού δεν μπορεί να πετά νύχτα. Ετσι θα προσγειωθούν και θα απογειωθούν ξανά αύριο το πρωί. Σκοπός του Ηλία Ψινάκη είναι να φθάσει στη Θεσσαλονίκη και να προσγειωθεί δίπλα στον Λευκό Πύργο.

Ο Ηλίας Ψινάκης, αν τελικά τα καταφέρουν, θα ταξιδέψει μέχρι την Θεσσαλονίκη με έναν άντρα της προσωπικής τους φρουράς και δύο πιλότους.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα θα ταξιδεύει μέχρι να πέσει το φως του ηλίου, καθώς το αερόστατο δεν εκτελεί πτήση κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί θα συνεχίσει το ταξίδι του μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου σκοπεύει να προσγειωθεί δίπλα στον Λευκό Πύργο.

Ο Ηλίας Ψινάκης προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς και τα ΜΜΕ της πόλης να παρευρεθούν στην προσεδάφιση του.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα θα μεταβεί με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο στην πόλη, για να παραστεί στην Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».

Πηγή: iefimerida

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!