Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οικονομάκου: Ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη με τους σέξι κοιλιακούς της (ΦΩΤΟ)

Το περασμένο Σάββατο, η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την ηλιόλουστη μέρα, πήγε για μια βουτιά στη θάλασσα, απόλαυσε τον ήλιο και έκανε τα ψώνια της.

Βρέθηκε λοιπόν στο μαγαζί της αγαπημένης της φίλης Τζέιντ Τσίτσακ, συζύγου του μπασκετμπολίστα Ντούσαν Βούκσεβιτς, που βρίσκεται μέσα στο χώρο της παραλίας. Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να δοκιμάσει αρκετά μαγιό σχεδιασμένα και ραμμένα από την Τζέιντ αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε το πρόσωπο της φετινής καμπάνιας των μαγιό «Jade V Tales» που υπογράφει η Τζέιντ, ενώ στη φωτογράφιση που έγινε προκλήθηκε θύελλα από σχόλια και ερωτηματικά εάν και κατά πόσο οι κοιλιακοί της ηθοποιού είναι πραγματικοί ή απλά προϊόν φωτομοντάζ!

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε από το You, οι 6 packs της ηθοποιού φαίνεται να είναι πέρα για πέρα πραγματικοί καθώς αποκτήθηκαν μετά από πολλές ώρες επίπονης άσκησης, που η Αθηνά έχει εντάξει στο ημερήσιο πρόγραμμά της.

gref.png.pagespeed.ce.eh4Kk_0Wx5 greftr.png.pagespeed.ce._7QyCO-Ft3 rfds.png.pagespeed.ce.favspznNig rfre.jpg.pagespeed.ce.pLS96Zcjfa

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!