Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξαναχτυπά: «Κι όμως το μέγεθος μετράει»

Ο ηθοποιός μετά τις δηλώσεις οτι έχει παει με 4.000 γυναικές, επιστρέφει με νέες προκλητικές δηλώσεις.

Με παντρεμένη δεν έχεις πάει;

«Κοίτα, έχει τύχει να πάω με γυναίκες που ήταν δεσμευμένες και περνούσαν μια κρίση στον γάμο τους ή βρίσκονταν σε διάσταση, αλλά ποτέ να μπω ανάμεσα και να χωρίσω ένα ζευγάρι», δήλωσε στο περιοδικό YOU, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δηλώνεις ότι έχεις πάει με 4.000 γυναίκες, βγαίνεις στη Μύκονο μετά από καιρό με κολλητό μαγιό και οι γυναίκες αναγκαστικά σε κοιτάνε στο επίμαχο σημείο. Νιώθεις άβολα;

«Άβολα γιατί; Είναι ένα μοδάτο μαγιό που το φοράνε φυσικά όσοι τους πηγαίνει… Όσον αφορά στη δήλωση που είπες, θα προτιμούσα να με θυμούνται για άλλα πράγματα και όχι για τις 4.000 γυναίκες. Δεν είπα ότι είμαι ο Επιδαύριος ηθοποιός αλλά δεν νομίζω ότι αφορούν τον κόσμο τα πηδ…τα που έχω κάνει»

Γυμνές φωτογραφίσεις έχεις κάνει. Αν αύριο τα παιδιά σου τις δουν, διαβάσουν και τις δηλώσεις σου για τις 4.000 γυναίκες τι θα τους πεις;

«Ελπίζω να κάνω γιο! Θα μου είναι πιο εύκολο να του δώσω απαντήσεις. Αν κάνω κόρη θα έχουμε θέμα»

Σε οίκο ανοχής έχεις πάει;

«Ναι, στο Γυμνάσιο που είχαμε καταλήψεις πηγαίναμε μπουρδ…τσαρκα στη Φυλής, αλλά δεν πήγα με κάποια γυναίκα εκεί γιατί το ένιωθα πολύ βρόμικο όλο αυτό»

Το μέγεθος παίζει ρόλο στην καλή σεξουαλική ζωή του άντρα;

«Αν δεν μετρούσε θα υπήρχαν και μικροί σε μέγεθος δονητές! Νομίζω ότι το μέγεθος του πέους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ενός άντρα και τον  κάνει να νιώθει κυρίαρχος του παιχνιδιού»

Το πιο τρελό που έχει κάνει μια γυναίκα για σένα;

«Ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο και εγώ κοιμόμουν, εκείνη ήταν στον ίδιο όροφο, άνοιξε την μπαλκονόπορτα του δωματίου μου και τρύπωσε στο κρεβάτι»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!