Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μονο στη Freddo: Μαρία Λουίζα Βούρου: «Χτίζει» κορμί με… γλυκά!

Της Σπυριδούλας Τριάντου-Εφημερίδα Freddo

Είναι μοντέλο, παρουσιάστρια  στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «TV Quiz» και κυρίως πολύ όμορφη και σέξι. Έχει δηλώσει ότι δεν αποκλείεται να την δούμε στο χώρο της υποκριτικής, άλλωστε θα έχει και… δάσκαλο τον μπαμπά Γιάννη Βούρο  και έχει βαλθεί να τρελάνει τους διαδικτυακούς τους φίλους με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει.

Το κορμί της είναι αξιοζήλευτο και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα. Η αλήθεια είναι πως κρύβουν χρόνια «δουλειάς» καθώς δεν τους «χτίζει» κανείς  τόσο εύκολα! Από τότε που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μόνο καλά σχόλια ακούει! Η ίδια έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το γλυκό της χαμόγελό αλλά και την απλότητά της! Αν και πρόκειται για μια εντυπωσιακή γυναίκα, κυκλοφορεί συχνά  χωρίς μακιγιάζ, είναι πάντα καλοσυνάτη και της αρέσει να σκέφτεται θετικά για τους ανθρώπους. Αυτό την κάνει ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου… Η Μαρία Λουΐζα Βούρου είναι ένα κορίτσι που από μικρό λάτρευε την γυμναστική αλλά και τα γράμματα.

Ήταν από τις καλές μαθήτριες, του 18,  γι αυτό και πέρασε στο Χημικό Ιωαννίνων, αλλά δεν της άρεσε. Έτσι, αποφάσισε να ξαναδώσει εξετάσεις και τελικά βρέθηκε στη σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων στην Αθήνα. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφασίζει να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, χωρίς όμως να κερδίσει κάποιον τίτλο. «Σκεφτόμουν καιρό να πάω στα Καλλιστεία, αλλά ντρεπόμουν να το πω, γιατί η μαμά μου δεν ήθελε και πολύ», έλεγε. Παράλληλα με τις σπουδές της η Μαρία-Λουΐζα ασχολήθηκε  συστηματικά με τον αθλητισμό. Παλιότερα έπαιζε μπάσκετ σε ομάδα και πλέον πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στο γυμναστήριο και «λιώνει» στο διάδρομο και τους κοιλιακούς. Τα χόμπι της είναι ο κινηματογράφος και οι ξένες γλώσσες γι αυτό και ξεκίνησε Ιταλικά. Στο παρελθόν η Μαρία Λουΐζα Βούρου έκανε αρκετές ώρες γυμναστική και το σώμα της  ήταν πιο μυώδες. Η ίδια  αναφέρει στην Freddo: « Η αλήθεια είναι  πως από μικρή γυμναζόμουν, μου άρεσε πολύ ο αθλητισμός και στο Γυμνάσιο έπαιζα μπάσκετ» εξηγεί η όμορφη παρουσιάστρια!  Φυσικά συνεχίζει ακόμα και σήμερα την γυμναστική και προσπαθεί παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, να… βρίσκει χρόνο. «Θέλω τουλάχιστον  να γυμνάζομαι τρείς με τέσσερις  φορές την εβδομάδα. Κάνω pilates και έχω δει μεγάλες αλλαγές στο σώμα αλλά και στη διάθεσή μου. Το καλοκαίρι κολυμπάω πολύ ενώ λατρεύω και το περπάτημα». Σε ότι αφορά στο φαγητό, τρώει τα πάντα, δίχως να στερείται κάτι όμως, τρώει μικρές ποσότητες. «Κάνω τέσσερα με πέντε γεύματα την ημέρα και τρώω ακόμα με γλυκά αλλά όλα με μέτρο» εξηγεί. Τέλος η Μαρία Λουΐζα Βούρου στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τι γυναίκες: «Θέλω να αγαπάνε τον εαυτό τους και το σώμα τους! Να μην το ταλαιπωρούν»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!