Γνωστός Έλληνας:«Για 4,5 χρόνια δεν έκανα σεξ γιατί..»!

Ο γνωστός Έλληνας έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και αποκάλυψε πως για 4,5 χρόνια, όσο ήταν στη φυλακή μέχρι να πάρει άδεια, δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή.

Για τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή:

«Είναι ένας βομβαρδισμός αυτό που συμβαίνει τόσο στην ψυχή όσο και στο μυαλό. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ άσχημα για την εμπιστοσύνη που κατακρεούργησα ουσιαστικά με αυτό το μπλέξιμο των ανθρώπων που ήταν κοντά μου. Ήταν επιφανείς άνθρωποι, άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν, άνθρωποι που ετοιμάζαμε να κάνουμε διάφορες συνεργασίες. Και παρόλα αυτά είδα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα δίπλα μου», δήλωσε στο MAN-IFESTO, ο Τεο Θεοδωρίδης.

Για το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε από τη φυλακή:

«Όταν βγήκα δεν σκεφτόμουν τίποτα επαγγελματικά. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να περάσω ένα διάστημα χωρίς κανένα ερέθισμα. Πήγα τρεις μήνες σε μία παραλία με μία σκηνή και ήταν τόσο ωραία».

Για τη σεξουαλική του ζωή:

«Για 4,5 χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή, μέχρι την πρώτη άδεια. Ήταν το μεγαλύτερο διάστημα από τότε που ανακάλυψα τον εαυτό μου. Θα έπρεπε να επιτρέπεται τουλάχιστον στους ανθρώπους που έχουν σύζυγο. Επιτρέπεται από το νόμο αλλά δεν στο επιτρέπει το κατάστημα κράτησης γιατί δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές. Αυτό είναι τρελό».