Ο «Αγάπη μόνο» ετοιμάζει συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή!

 

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «αγάπη μόνο», εισέβαλε στην τηλεόραση μέσω της εκπομπής  «Ραντεβού», επιδιώκοντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να γίνει γνωστός. Ο νεαρός σε πρόσφατη συνέντευξη του στο People μίλησε για την μελλοντική συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και για σχέδια του να καθίσει στην καρέκλα του… πρωθυπουργού!

Η δημοσιότητα μοιάζει να σου ήρθε εύκολα.
Πάντα πετυχαίνω στο στόχο μου. Είμαι άνθρωπος που αυτοσχεδιάζει οπότε όλα μου ήρθαν απλά χωρίς να τα πολυσκεφτώ. Έδινα πανέξυπνες απαντήσεις. Η μόνη μου στρατηγική είναι η διασκέδαση του κόσμου. Το πρότυπό μου είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Έχω παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του μέσα από την τηλεόραση και το διαδίκτυο, δυστυχώς δεν τον είχα δει από κοντά, γιατί δεν έμενα στην Αθήνα. Προσπαθώ όχι να αντιγράφω, αλλά να εμπνέομαι από εκείνον.

Με το Μάρκο Σεφερλή έχεις επικοινωνία μετά την συμμετοχή σου στην εκπομπή του;
Θα με τιμούσε μια συνεργασία μαζί του, κάτι ετοιμάζουμε, θα δείτε προσεχώς τι ακριβώς. Σύντομα θα ασχοληθώ και με την τηλεόραση για να πάρει ο κόσμος αυτό που του αξίζει.

Που γεννήθηκες και μεγάλωσες;
Στην Έδεσσα και είμαι φοιτητής στην Κοζάνη, σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Έχω τελειώσει και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως ανθυπολοχαγός στις ειδικές ομάδες, στο τάγμα πεζοναυτών. Με όλα αυτά που έχω κάνει με έχουν χαρακτηρίσει «Ηρακλή».

Σκοπεύεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο των σπουδών σου;
Κατ’ αρχήν θα πάρω σίγουρα το πτυχίο μου, αλλά δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με αυτό.

Ποιος είναι ο επαγγελματικός στόχος σου;
Είμαι ο νέος πρωθυπουργός. Δεν υπάρχει όριο από εκεί και πέρα. Στόχος είναι ο ουρανός.

Είπες ότι είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός. Ξεκινώντας από τα βασικά: Παρακολουθείς τις πολιτικές εξελίξεις;
Δε ζω στη φούσκα μου, αλλά με ενδιαφέρει μόνο το καλό και το να δώσω αγάπη. Τόσο καιρό ο κόσμος έτρωγε μνημόνια. Τώρα θα τρώει αγάπη μόνο.

Θα βγούμε από το μνημόνιο;
Όταν μπω εγώ στα πράγματα ναι.

Θα γίνει σύντομα αυτό;
Όταν μαζέψω 2 εκατομμύρια followers θα κάνω πολιτικό κίνημα. Για να καταλάβεις, μέχρι να βγω στην τηλεόραση είχα 700 φίλους στο Facebook. Τώρα έχω 50.000 followers.

Όταν ήσουν μικρός τι ήθελες να γίνεις;
Διάσημος. Είμαι 23 ετών και από τα 10 μου ήξερα τι θα γίνω. Από το σχολείο μαγνήτιζα τα βλέμματα. Μαζί μου όλοι γελάνε και είναι στο πλευρό μου.

Διάσημος χωρίς αντικείμενο;
Ναι. Θέλω να μοιράζω μόνο χαμόγελα. Με τόσα μνημόνια ο λαός έχει μπουχτίσει και ήρθα για να τους ενώσω.