Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλίκη Κατσαβού: «Στην πρώτη συνάντηση με τον Κώστα ένιωσα…» (ΦΩΤΟ)

Η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της τα πρώτα της συναισθήματα, όταν γνώρισε τον Κώστα Βουτσά και αποκάλυψε πως προέκυψε η σχέση τους.

Ένιωσες δέος, όταν συνεργάστηκες μαζί του;

Τεράστιο  δέος ένιωθα στην πρώτη επαφή, στην πρώτη παράσταση που συναντηθήκαμε με τον Κώστα. Ήταν πολύ  μεγάλη η ευθύνη, γιατί είχα το ρόλο της γυναίκας του στο έργο, είχα σκηνή μαζί του και αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να σταθώ δίπλα σ’ έναν τέτοιον ογκόλιθο. Όμως είναι τόσο απλός και προσιτός, που πολύ γρήγορα το ξεπέρασα και λειτούργησα. Ήταν στο έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», εκεί έκανα μια 70χρονη.  Βαφόμουν και ο κόσμος δεν με γνώριζε όταν ξεβαφόμουν στο τέλος.

Πώς προέκυψε η σχέση;

Αυτά δεν μπορεί κανείς να τα προβλέψει, ούτε να φανταστεί ότι θα συμβούν, είναι οι εκπλήξεις της ζωής. Η ζωή είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι κι έτσι τη ζω. Φέρνει θλίψη και μεγάλη χαρά. Τώρα είμαι στο κεφάλαιο της μεγάλης χαράς. Γνωριστήκαμε μέσα τη δουλειά με τον Κώστα, κάναμε πολύ ωραία παρέα και δεν υπήρχε η υπόνοια ότι θα εξελισσόταν σε ειδύλλιο η ιστορία αυτή. Είχαμε και το παιδικό, κάναμε πρόβες και πήγαινα κάθε πρωί και τον έπαιρνα από το σπίτι του. Δεν άφηνε να του μιλάω στον πληθυντικό κι έσπασε αμέσως ο πάγος.

Πηγή: Λοιπόν

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!