Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελληνίδα ηθοποιός έκανε την πρώτη ζωγραφιά του γιου της… κόσμημα! (ΦΩΤΟ)

 

Με μια συγκινητική ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που -στο παρελθόν- έχει βρεθεί και σε τάλεντ σόου, έδειξε την μεγάλη της αδυναμία, που δεν είναι άλλη από τον μικρό της γιο!

Ο λόγος για την Σύλβια Δελικούρα και τον μικρό Ορφέα που της έχει πάρει το μυαλό. Οι δυο τους έχουν μια δυνατή σχέση μάνας και γιου από τόσο νωρίς με την ηθοποιό να «πρωταγωνιστεί» για πρώτη φορά στον πιο σοβαρό ρόλο της ζωής της, τον ρόλο της μητέρας.

5817ec6d1ca2ad4242de4e51e5b4da3d

Η δυναμική Σύλβια αποφάσισε να μετατρέψει -με τη βοήθεια χρυσοχόου- την πρώτη ζωγραφιά του μικρού Ορφέα σε κόσμημα. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό ενώ η ηθοποιός ευχαρίστησε τους ανθρώπους που το επιμελήθηκαν αφού πρόκειται για μια πρωτότυπη και δύσκολη δουλεία.

 

Δείτε την εικόνα που «ανέβασε» η ηθοποιός

γδφγ

Καλημερα☀️!!! Η πρωτη ζωγραφιά (μουτζούρα) του Ορφέα έγινε κόσμημα απο τον @jewel_fix …λιγο φινίρισμα ακομη και θα το εχω στα χερια μου!!! Πολυ χαρούμενη η χαζομαμα για τον μικρο καλλιτέχνη της #orpheas 🎈🎈🎈!!!Σε ευχαριστω @jewel_fix ..δεν ηταν και πολυ εύκολο χιχιχι😊😉🏆👏👏🌻🎈

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!