Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ερωτικό σκάνδαλο!Ποιος διάσημος ηθοποιός το παίζει σε διπλό ταμπλό και ερωτοτροπεί με άλλη; (ΦΩΤΟ)

Είναι άτακτο το αγόρι αλλά αυτή τη φορά τον έπιασαν στα πράσα και σίγουρα δεν μπορεί να πει στην αγαπημένη του την κλασική ατάκα, «δεν είναι αυτό που νομίζεις». Υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα που μιλάνε από μονά τους!

Τι και αν δήλωνε τρελά ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια; Ο ίδιος είναι κακό αγόρι καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το «TZM»  ο Ορλάντο Μπλούμ φιλιέται με παλιά γνώριμή του που δεν είναι άλλη από την Σελένα Γκόμεζ.

Τελικά φαίνεται πως οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι επιβεβαιώνονται καθώς οι δυο τους πιάστηκαν κυριολεκτικά στα πράσα να φιλιούνται σε κλαμπ του Λας Βέγκας.

orlando-selena-katy

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια
Ο Ορλάντο και η Σελένα παίζουν κρυφτούλι εδώ και χρόνια. Οι δυό τους γνωρίζονται σίγουρα από το 2014 όταν και τους είχε συλλάβει μαζί ο φωτογραφικός φακός έξω από ένα club. Η 20χρονη τότε Selena διατηρούσε σχέση με τον Justin Bieber και φημολογήθηκε πως από τότε τον είχε απατήσει.

Η  κόντρα των δύο ανδρών συνεχίστηκε καθώς πριν από ένα χρόνο ο Μπίμπερ είχε συνδεθεί ερωτικά με την πρώην γυναίκα του Orlando, Miranda Kerr.

Να σημειώσουμε πως ο 40χρονος Ορλάντο πριν μία εβδομάδα είχε φωτογραφηθεί με την Κέιτι Πέρυ ενώ τώρα οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι ζευγάρι με την 24χρονη Σελένα Γκόμεζ.
Πάντως σύμφωνα με το tmz οι δυο τους συναντήθηκαν εκεί τυχαία, καθώς ο Μπλουμ είχε πάει σε ένα bachelor party, ενώ η Σελένα το γιόρταζε με τις φίλες της μετά το opening της περιοδείας της «Revival». O ηθοποιός έσπευσε στο τραπέζι της και άρχισαν τα φιλιά.

Την ίδια ώρα η 31χρονη Κέιτι Πέρι είναι στην Καλιφόρνια. Τώρα μένει να δούμε την αντίδρασή της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!