Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλάει για το γιο της, το διαζύγιο και τον μεγάλο της φόβο!

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον γιο της, Νικόλα, το διαζύγιο από τον σύζυγό της, Νέστορα Φωτιάδη ενώ αποκάλυψε επίσης και τον μεγάλο της φόβο!

 «Με το γιο μου παίζουμε ασταμάτητα. Βάζουμε δυνατά μουσική και χορεύουμε ή παίζουμε με τα αμαξάκια του. Ο Νικόλας έχει δύο ηλεκτρονικά αυτοκίνητα και του αρέσει πάρα πολύ να ανεβαίνω στο ένα εγώ και στο άλλο εκείνος και να τον κυνηγάω!» λέει στο People.

«Φίλες μου, που έχουν παιδιά στην εφηβεία, μου έχουν πει πως εκείνη την περίοδο τα αγόρια δεν θέλουν να είναι πλέον ιδιαίτερα διαχυτικά με τη μαμά τους, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου ως προοπτική. Ελπίζω να μην περάσουμε αυτήν τη φάση» παραδέχεται. «Ως single mother μεγαλώνω ουσιαστικά μόνη μου τον Νικόλα και δεν σου κρύβω πως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να έχει δύο σπίτια και να πηγαίνει από το ένα στο άλλο, όταν επισκέπτεται τον μπαμπά του. Πιάνω τον εαυτό μου να γίνομαι υπερπροστατευτική απέναντί του από φόβο, μήπως το εισπράξει ως κάτι κακό ή πιεστεί ψυχολογικά. Προσπαθώ να του δείξω τα θετικά, του λέω πόσο τυχερός είναι που έχει δύο υπνοδωμάτια. Θέλω το παιδί μου να περάσει όσο πιο ανώδυνα και ήρεμα το διαζύγιο των γονιών του»

H ίδια έχει πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις. «Θυμάμαι πολύ έντονα τη μητέρα μου, Γεωργία, να ασχολείται συνεχώς με μένα και τον αδελφό μου, βάζοντας πάντα τις δικές της δραστηριότητες και υποχρεώσεις σε δεύτερη μοίρα. Τα βράδια που πέφταμε για ύπνο, εκείνη διάβαζε, καθώς ήταν φοιτήτρια της Νομικής, και θυμάμαι να προσπαθούμε να κάνουμε ησυχία για να μελετήσει όταν είχε εξεταστική».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!