Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωρίστε την καλλονή που παράτησε τα δικαστικά έδρανα για να γίνει σταρ του… Instagram! (ΦΩΤΟ)

Η νεαρή δικηγόρος που άφησε τα δικαστικά έδρανα για μια καριέρα ως μοντέλο και blogger δεν είναι απλώς μια όμορφη κοπέλα που έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές αλλά μια κοπέλα με μυαλό και άποψη!

Η Pia Muehlenbeck άρχισε να ασχολείται με το blogging όταν το 2014 αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δικηγορία που είχε σπουδάσει και θέλησε να μπει στο χώρο της μόδας που την ενδιέφερε περισσότερο.

pia12

Πλέον έχει πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή αθλητικών ειδών που κάνει θραύση, έχει κοσμήσει τις σελίδες πολλών περιοδικών και εν τω μεταξύ μοιράζεται τον αξιοζήλευτο τρόπο ζωής της στα κοινωνικά δίκτυα λαμβάνοντας χιλιάδες σχόλια υποστήριξης για το ότι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

γδφγδφγ

«Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από καιρό ξεκινούσα να εργάζομαι ως δικηγόρος. Από τότε που σπούδασα, άλλαξαν πολλά, ξεκίνησα τη δική μου σειρά με αθλητικά και άρχισα τη δραστηριότητά μου στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λογαριασμός μου στο Instagram άρχισε να προσελκύει κόσμο και κάτι παραπάνω από ένα χρόνο αργότερα έφτασα σχεδόν το ένα εκατομμύριο followers. Τα πάντα είναι λίγο τρελά από εκείνο το σημείο και μετά» αναφέρει η ίδια.

γφγδφ

Η σελίδα της είναι γεμάτη με εικόνες από καλοκαιρινές διακοπές, φωτογραφίες με μπικίνι σε όμορφες παραλίες και βέβαια όλα αυτά που σχεδιάζει η ίδια.

 

 

ηφξ ηφσηγφ ηφδη ησφγη ηησδφηφγηφ γδσφγ ηφ γφδσγ 960full-pia-muehlenbeck MkUrTaP 12292839_1523977444566836_141528269_n pia-muehlenbeck

 

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!