Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοί είναι οι ωραίοι της φετινής Eurovision στην Σουηδία (ΦΩΤΟ)

Η φετινή Eurovision εκτός από ωραία τραγούδια έχει και ωραίους εκπροσώπους.

Ο εκπρόσωπος της Ουγγαρίας σίγουρα θα αποκτήσει κι άλλες θαυμάστριες στο ενεργητικό του. Ο Φρέντι γεννήθηκε το 1990 στη Βουδαπέστη και ξεκίνησε την καριέρα του από το talent show «Rising star» όπου πήρε την 4η θέση. Μάλιστα, ο Φρέντι θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άντρες του φετινού διαγωνισμού και όχι άδικα.

Η Άνα Ρούνκερ είναι η εκπρόσωπος της Βοσνίας Εζεργοβίνη. Η χώρας της επέστρεψε στον διαγωνισμό μετά από τρία χρόνια απουσίας. Η 33χρονη Ανα έχει ξεχωρίσει με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το ταλέντο της στο τσέλο.

Ο Sergey Lazarev έχει πολλές θαυμάστριες στη Ρωσία και τώρα αναμένεται να αποκτήσει κι άλλες. Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας θα διαγωνιστεί με τραγούδι που θα έχει άρωμα Ελλάδας, αφού την μουσική του κομματιού του υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Ο Sergey εκτός από το τραγούδι και την υποκριτική είχε ασχοληθεί και με την ενόργανη γυμναστική κάτι που φαίνεται από τους κοιλιακούς του.

Η Ιβέτα Μουκουτσιάν δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Η Αρμένισα εκπρόσωπος γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στη Γερμανία όπου συμμετείχε σε δυο talent show της χώρας. Τέλος, έχει ψηφιστεί η πιο σέξι γυναίκα της Αρμενίας για το 2012.

Ο εκπρόσωπος της Λιθουανίας δεν είναι άγνωστος στο κοινό της Eurovision. Ο Ντονι Μοντελ ειχε εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Μπακού το 2012 όπου είχε βρεθείς τη 14η θέση. Ο Ντονι είναι απόφοιτος μουσικού κολεγίου ενώ είναι στιχουργός και συνθέτης. Επίσης ασχολείται με το χορό, τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες.

Η Γκαμπριέλα Γκουνσικοβα είναι από τις μικρές της Eurovision αφού έχει γεννηθεί το 1993. Η εκπρόσωπος της Τσεχίας έχει γίνει γνωστή από το talent show «SuperStar το 2011. H νεαρή τραγουδίστρια δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους Eurofans.

Τέλος, η Σαμρα Ραχίμαι είναι μια από τις πιο ωραίες παρουσίες του φετινού διαγωνισμού. Η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν θα εμφανιστεί στη 14η θέση του α’ ημιτελικού που θα γίνει σήμερα το βράδυ.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!