Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπρούσκο: Ποια πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως περιμένει παιδί με δωρητή σπέρματος; (ΦΩΤΟ)

H πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» θα αποκτήσει παιδί με δωρητή σπέρματος, κάτι που η ίδια είχε ανακοινώσει.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς ένα παιδί. Προέρχομαι από μια πολύ ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια. Είμαι 38 χρονών και αισθανόμουν ότι στένευαν τα ηλικιακά μου περιθώρια», είπε η Πανίτσα Χατζηαράπη στο DownTown Κύπρου.

Η ίδια προέρχεται από μία δεμένη οικογένεια, δεν θα ήθελε να προσφέρει το ίδιο και για το παιδί της; «Ίσα-ίσα που το παιδί μου θα μεγαλώσει σε μια τέτοια οικογένεια. Έχω πάρει τόση αγάπη, που είμαι έτοιμη να την προσφέρω πίσω. Μπορώ να ανταπεξέλθω και μόνη μου. Είχα διάφορες σχέσεις στη ζωή μου, ενώ στο παρελθόν υπήρξα και αρραβωνιασμένη. Δεν προέκυψε, όμως, να αποκτήσω ένα παιδί. Είχα ρίξει το βάρος στη δουλειά. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποίησα, ότι δεν θέλω όταν κοιτάξω πίσω μετά από χρόνια να μην υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την επαγγελματική μου πορεία».

Όσο για το τι είπε ο περίγυρος της όταν το ανακοίνωσε απάντησε: «Σίγουρα, όταν το ακούσεις την πρώτη φορά, σοκάρεσαι. Μετά από συζήτηση, η οικογένεια και οι φίλοι μου, με προέτρεψαν να το κάνω».Για το αν είναι δύσκολο να επιλέγεις δότη, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο πατέρας του παιδιού σου δήλωσε: «Είναι μεγάλη ευθύνη. Γνωρίζεις όμως το γενεαλογικό δέντρο, το ιατρικό ιστορικό και τα χαρακτηριστικά του δότη».
Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι η ίδια είπε: «Πήγα πάρα πολύ οργανωμένη στην Αθήνα. Ήξερα πως χρειαζόμουν ένα συγκεκριμένο ποσό κι έκανα τα αδύνατα-δυνατά για να το συγκεντρώσω. Πούλησα μέχρι και το αυτοκίνητό μου, αλλά δεν με ένοιαξε. Ήθελα να στηρίξω την απόφασή μου, κάνοντας και τους άλλους να αντιληφθούν πως ήταν συνειδητή, η οποία πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη. Γι’ αυτό και είχα τη στήριξή τους».

Για τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος θα είναι και νονός του παιδιού δήλωσε: «Δουλεύαμε μαζί στο Sigma το 2003. Τα τελευταία 7 χρόνια, κάνουμε κολλητή παρέα. Για μένα ο Αντρέας δεν είναι απλώς φίλος μου. Είναι αδελφός μου. Μαζί περάσαμε πολλά. Πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η σχέση μας είναι δοκιμασμένη. Άντεξε και θα αντέξει στον χρόνο».
panitsa

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!