Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλλη Αγγελιδάκη: Το ατύχημα του γιου της που δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει!

Η γυμνάστρια σε συνέντευξη που παραχωρησε, μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της Άλκη, τη σχέση που έχει μαζί του αλλά και το ατύχημα που εκείνος είχε και ακόμα η Έλλη δεν το έχει ξεπεράσει.

«Ο Άλκις είναι 12 χρόνων και μπαίνει στην εφηβεία. Αυτή την περίοδο έχω παρατηρήσει τεράστιες αλλαγές στο χαρακτήρα του. Έχει περισσότερα νεύρα και η ψυχολογία του έχει σκαμπανεβάσματα. Επίσης, δεν μου μιλάει τόσο ανοιχτά όπως πριν, είναι πιο κλεισμένος στον εαυτό του. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, ενώ με αγχώνουν πολύ αυτές οι αλλαγές του» αναφέρει η Έλλη Αγγελιδάκη. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι καθόλου αυστηρή μαμά. «Γνωρίζω πως θα έπρεπε να του βάζω περισσότερα όρια. Είναι το μοναχοπαίδι μου και του έχω τεράστια αδυναμία. Ο μπαμπάς του είναι πιο αυστηρός».

Μια δύσκολη στιγμή ήταν όταν ο Άλκις είχε ένα ατύχημα στο γυμναστήριο του σπιτιού τους, κάτι που την στενοχωρεί μέχρι σήμερα.

«Ένας φίλος του άντρα μου, που είχε έρθει για προπόνηση στο σπίτι μας, είχε ξεχάσει μια μπάρα πάνω σε ένα όργανο. Τότε ο Άλκις ήταν 6 ετών, νόμιζε πως ήταν ο Superman και κρεμάστηκε στη συγκεκριμένη μπάρα, η οποία γύρισε τούμπα και του ήρθαν τα βάρη στο κεφάλι του. Μόλις ακούσαμε το θόρυβο, τρέξαμε με τον άντρα μου αμέσως στο γυμναστήριο. Βλέποντας το μικρό μέσα στα αίματα, νομίζαμε πως του άνοιξε το κεφάλι. Παρέμεινα ψύχραιμη και πήρα μια πετσέτα για να τον σκουπίσω και να δω από ποιο σημείο βγαίνει τόσο αίμα. Ευτυχώς, ήταν ένα κόψιμο πάνω από το φρύδι του και απλά χρειάστηκε μερικά ράμματα» δήλωσε στο περιοδικό People η Έλλη Αγγελιδάκη.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!