Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Αυτό ήταν το μενού του pre-wedding δείπνου

Αυτό ήταν το μενού του pre-wedding δείπνου. Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη παντρεύονται σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025, στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, σε μια ιδιαίτερα λαμπερή και πολυτελή τελετή. Η μέρα του γάμου τους έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση καθώς πρόκειται για δύο προσωπικότητες που ανήκουν στον κόσμο των επιχειρήσεων και της υψηλής κοινωνίας της Ελλάδας. Η γαμήλια τελετή αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος επώνυμων καλεσμένων και να αποτελέσει ένα από τα πιο συζητημένα γεγονότα της χρονιάς.

Αυτό ήταν το μενού του pre-wedding δείπνου

Πριν από την μεγάλη στιγμή του γάμου, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ένα pre-wedding δείπνο για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, το οποίο διοργάνωσε η μητέρα του γαμπρού, Άννα Μαρία. Το δείπνο έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή εστιατόρια του Κουκακίου, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επικείμενη ένωση του ζευγαριού με έναν εκλεκτό δείπνο. Η βραδιά ήταν γεμάτη από χαρούμενες συζητήσεις και ευχές για το μέλλον του Νικόλαου και της Χρυσής, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του pre-wedding δείπνου ήταν και ο συγγραφέας Ανδρέας Μέγκος, ο οποίος μοιράστηκε στα social media φωτογραφία του μενού, αποκαλύπτοντας τις εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές που είχαν ετοιμαστεί για την περίσταση. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, το μενού ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και περιλάμβανε μια ποικιλία από εκλεκτές γεύσεις που ικανοποίησαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και λαδοπιτάκια, μια εξαιρετική επιλογή για την αρχή του δείπνου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε βελουτέ καραμελωμένου πράσου με κρέμα γραβιέρας, κρουτόν μυρωδικών και απάκι κοτόπουλο, ενώ οι γεύσεις απογειώθηκαν με γαρίδες κοιλάδος σαγανάκι με κρέμα φέτας και τοματίνια confit, που συνδυάζονταν άριστα με το υπόλοιπο μενού. Η γαστρονομική εμπειρία συνεχίστηκε με αγιορείτικο σιγομαγειρεμένο φιλέτο σφυρίδας και πατάτες σε βιολογικό ελαιόλαδο, συνοδευόμενο από μικρή σαλάτα φινόκιο και γιουβέτσι, δίνοντας μια αίσθηση ελληνικής κουζίνας με μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη προσέγγιση.

Για το κυρίως πιάτο, το δείπνο προσέφερε short ribs και παλαιωμένη φέτα, μια ιδιαίτερα πλούσια και γευστική επιλογή που ήταν σίγουρο ότι ενθουσίασε τους καλεσμένους. Το φινίρισμα του γεύματος ήρθε με ένα εξαιρετικό γλυκό, μους bitter σοκολάτας με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο, που προσέφερε την απόλυτη γευστική εμπειρία για το τέλος της βραδιάς.

Αυτή η εκδήλωση, αν και προετοιμασία για τον μεγάλο γάμο, ήταν μια ένδειξη του τι να περιμένει κανείς για την τελετή και τη δεξίωση του ζευγαριού, αφού κάθε λεπτομέρεια είχε επιμεληθεί με προσοχή και φροντίδα, αντανακλώντας την κομψότητα και την υψηλή αισθητική του ζευγαριού. Οι καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στο δείπνο είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να συζητήσουν για την επερχόμενη ένωση του Νικόλαου και της Χρυσής, ενώ όλοι έδειξαν ενθουσιασμένοι με την προετοιμασία του γάμου, ο οποίος αναμένεται να είναι ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς στην Ελλάδα.

Η ατμόσφαιρα αυτή προοιωνίζει έναν γάμο γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, με την οικογένεια του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη να υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους τους σε μια γιορτή αγάπης και ευτυχίας.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!