Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λουκία Λαιμού: Η εφοπλίστρια επιστρέφει στην Αρένα

Πρόκειται για μια από τις πλέον γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Αν και με καταγωγή από μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια – πατέρας της είναι ο Μάρκος Λαιμός – δεν διστάζει να τσαλακώνει κατά καιρούς την εικόνα της συμμετέχοντας σε ανατρεπτικές φωτογραφίσεις αλλά και δυναμικές δραστηριότητες όπως η παρουσίαση events μαχητικών αθλημάτων. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας η Λουκία Λαιμού επιστρέφει με την παρουσίαση των φετινών Scorpion την πλέον επιτυχημένη διοργάνωση στον τομέα των μαχητικών αθλημάτων. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η Λουκία διατηρεί πολύχρονη φιλία με τον διοργανωτή του event Γιώργο Σαριδάκη ο οποίος υπήρξε κορυφαίος επαγγελματίας αθλητής της πυγμαχίας και του kick boxing και διατηρεί σχολές εκμάθησης στο Περιστέρι.

6777777777

Άλλωστε και η Λουκία είναι λάτρης των μαχητικών αθλημάτων και της πυγμαχίας έχοντας δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν: ««Ολοι είμαστε fighters, αγωνιστές! Καθένας με τον τρόπο του, οι αθλητές όμως στο ρινγκ μάς δίνουν το κίνητρο να “πολεμάμε” καθημερινά για τα “θέλω” μας. Οι πολεμικές τέχνες εξάλλου σε βοηθούν να “χτίσεις” δυνατό σώμα, αλλά και ψυχή!».

LAIMOU

Η Λουκία δέχθηκε να παρουσιάσει το φετινό event για έναν ακόμη λόγο. Για πρώτη φορά το Scorpion θα διεξαχθεί σε μεγάλο ανοιχτό χώρο στην Καισαριανή (open fight) το Σάββατο 11 Ιουνίου στα πρότυπα αντίστοιχων μεγάλων event του εξωτερικού. Πριν καλά – καλά ξεκινήσει η προπώληση τα εισητήρια του event έχουν γίνει sold out ενώ το παρόν αναμένεται να δώσουν και πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!