Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρίνα Καλογήρου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πρώην συζύγου της και πατέρα του παιδιού της!

Η Μαρίνα Καλογήρου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γιο της, τον θάνατο του πρώην συζύγου της, και τον χρόνο που περνά.

Για τον ρόλο που έχει ο γιος της στη ζωή της είπε: «Δεν θα ήθελα ακριβώς να έχει εκείνος ρόλο στη δική μου ζωή αλλά να έχω εγώ στη δική του για όσο εκείνος το χρειάζεται. Να τον φροντίζω, να τον υποστηρίζω, να τον μεγαλώνω, μέχρι να γίνει ένας ωραίος, ελεύθερος και ευτυχισμένος άνθρωπος».

Μίλησε και για τον θάνατο του πρώην συζύγου της και πατέρα του παιδιού της, Τάσου Ζαφειρόπουλου και κατά πόσο αυτό την δυσκόλεψε στο να είναι μάνα και πατέρας για το παιδί της. «Δεν ξέρω…. Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολύ αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολύ αγάπη μπορώ».

Όσο για το τι την φοβίζει περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου εκείνη απάντησε: «Το πέρασμα του χρόνου για μένα έχει συνδεθεί με την ελαφράδα, το ξαλάφρωμα, την εξέλιξη, τη γνώση, την απελευθέρωση, την ηρεμία. Μόνο θετικά πράγματα μου συμβαίνουν προς το παρόν μεγαλώνοντας. Αυτό που θα φοβόμουν θα ήταν το να σταματούσε για κάποιο λόγο αυτή η εξέλιξη», είπε στο ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!