Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Βαρδής: Απαντά στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του (VIDEO)

Η Φιλοθέη Μωβ, η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή έκανε μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα στα δυο παιδιά του καλλιτέχνη και τους κατηγορεί ότι την έδιωξαν από το σπίτι στο οποίο έμενε.

H Φιλοθέη Μωβ από το 2001 έμενε με τον σύντροφό της και αργότερα σύζυγό της Αντώνη Βαρδή στην Παιανία Αττικής. Μετά το θάνατο του καλλιτέχνη το 2014 συνέχισε να μένει στο ίδιο σπίτι το οποίο ο ίδιος είχε κληροδοτήσει στα δύο παιδιά του Γιάννη και Καλλιστώ Βαρδή. Είχε γίνει ανάμεσά τους συμφωνία. Μια μέρα όμως η Φιλοθέη Μωβ πήγε να μπει στο σπίτι και τα κλειδιά της δεν άνοιγαν καμία πόρτα.

Στις κατηγορίες αυτές απάντησε ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας στην εκπομπή «Τatiana live»

«Μου είναι αδιάφορο εντελώς. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με αυτά που ακούστηκαν. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Έχω διαφορετική παιδεία. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε πως η Φιλοθέη Μωβ έχει πάρει όλα τα πράγματα από την οικία της οικογένειας: «Δε νομίζω ότι έχει τίποτα, νομίζω πως έχουμε συνεννοηθεί εδώ και μήνες και έχει πάρει όλα τα πράγματά της. Νομίζω πως το δήλωσε κιόλας. Έχουμε βρεθεί πέντε φορές νομίζω. Κάτι τέτοιο»..

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!