Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Susan Boyle: Κατέρρευσε η φωνή που μάγεψε την Βρετανία (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Η γυναίκα που μάγεψε τη Βρετανία με την αγγελική φωνή της ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

Ο λόγος για την Susan Boyle, που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την ξαφνική επιτυχία της και έχει μετατραπεί σε σκιά του εαυτού της.

Η κατάρρευσή της στο αεροδρόμιο του Χίθροου την Δευτέρα, ήταν το τελευταίο από μία σειρά ανησυχητικών περιστατικών που θορύβησαν τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της όσο και τους θαυμαστές της.

Η Susan έγινε σταρ πρώτου μεγέθους το 2009, μετά την ακρόαση στο Britain’s Got Talent. Όμως η γρήγορη επιτυχία και οι απαιτήσεις που αυτή έφερε δυσκόλεψαν την 55χρονη από την Σκοτία, η οποία το μόνο που ήθελε ήταν να τραγουδά.

“Το να τραγουδά την κάνει ευτυχισμένη. Την κάνει να νιώθει ασφαλής”, σημειώνει πηγή του περιβάλλοντός της.

“Αυτό που την δυσκολεύει είναι να διαχειριστεί τα γύρω από το τραγούδι”, συμπληρώνει, τονίζοντας ότι οι φίλοι της ξέρουν πως το καλύτερο γι αυτήν θα ήταν να μην αναγκάζεται να ταξιδεύει τόσο συχνά για τις ανάγκες της καριέρας της.

boyle_2

Σημειώνεται ότι η 55χρονη γνωστή πια ως SuBo, μετά την εμφάνισή της στο σόου το 2009, έγινε η πρώτη σταρ που γέννησε το Britain’s Got Talent. Μάλιστα το βίντεο με το τραγούδι στο οποίο διαιωνίστηκε έχει πάνω από 100 εκατ. προβολές στο YouTube.

Η κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο, όμως ο θάνατο της 73χρονης αδελφής της Brigid, η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο,το καθυστέρησε.

boyle_4

boyle_3

Πηγή: Kontranews

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!