Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αναστασία Γιάμαλη: «Πάσχει από άνοια και δεν με γνωρίζει πια»

Αναστασία Γιάμαλη: «Πάσχει από άνοια και δεν με γνωρίζει πια». Η συγκινητική εξομολόγηση της δημοσιογράφου για την γιαγιά της

Αναστασία Γιάμαλη: «Πάσχει από άνοια και δεν με γνωρίζει πια». Μία ιδιαίτερα τρυφερή ιστορία μοιράστηκε η Αναστασία Γιάμαλη το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή «Εξελίξεις τώρα» στο MEGA. Αφορμή για την προσωπική της αναφορά αποτέλεσε ένα viral βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, πρωταγωνιστώντας μια γλυκιά γιαγιά, γεμίζοντας τη στιγμή με ζεστασιά και συγκίνηση.

Αναστασία Γιάμαλη: «Πάσχει από άνοια και δεν με γνωρίζει πια»

 

«Τώρα, αν αναρωτιέστε γιατί έχω τέτοιο κόλλημα με τις γιαγιάδες, θα σας πω πως η δική μου γιαγιά όπως πολλοί ηλικιωμένοι και ηλικιωμένες εκεί έξω, πάσχει από άνοια. Άρα οι νοητικές της λειτουργίες έχουν εξασθενήσει και δεν με γνωρίζει πια».




 

«Θα ήθελα, λοιπόν, να μπορώ κι εγώ να έχω μία ακόμη συζήτηση με τη γιαγιά μου παρότι δεν είναι πια εφικτό. Οπότε χαρείτε τες, όσο τις έχετε, γιατί είναι ανεκτίμητες».

«Κι αν έχετε ανθρώπους με άνοια στο περιβάλλον σας, ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Ιδίως για τους βασικούς φροντιστές τους. Αντιλαμβάνονται όμως την τρυφερότητα, πιστέψτε με, κι ας μη θυμούνται πως σας λένε ή τι ακριβώς σχέση έχετε».

Παλαιότερα η Αναστασία Γιάμαλη στην εμφάνισή της στην εκπομπή«Πάμε Δανάη» είχε αναφερθεί στα σεξιστικά σχόλια που δέχεται και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει. Αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε πως υπάρχει η λεγόμενη «αστυνομία του τόνου» που εδράζεται στα έμφυλα στερεότυπα και κυριαρχεί στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι όπως και στην τηλεόραση έτσι και στην κοινωνία δεν έχουμε συνηθίσει γυναίκες που εκφράζουν την άποψή τους και δη έντονα, όπως το κάνω εγώ. Γι’ αυτό ερχόμαστε πολλές φορές αντιμέτωπες με αυτό που λέμε “tone policing”, την “αστυνομία του τόνου μας”, ότι μιλάει πάρα πολύ έντονα αυτή, σόρρυ κιόλας ε; Καταλαβαίνω πως κάποιους ανθρώπους αυτό μπορεί να τους ενοχλεί γιατί έχουν συνηθίσει το σωστό, το δίκαιο το ρεπορτάζ και την ανάλυση, π.χ. για να μιλήσω για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούμαι εγώ, θα την κάνει πάντα ένας άνδρας και ενδεχομένως η κυρία θα είναι εκεί για να πάρει ή να δώσει τον λόγο ή να διαβάσει το on. Είμαστε πολύ περισσότερο από αυτό οι γυναίκες εργαζόμενες στον χώρο δημοσιογραφίας και των μέσων ενημέρωσης. Αυτό το βίωμα όμως είναι κάθε γυναίκας που ζει και εργάζεται εκεί έξω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!