Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοί είναι οι σέξι Έλληνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό! (ΦΩΤΟ)

Είναι γοητευτικοί, επιτυχημένοι  μα πάνω από όλα Έλληνες! Ταξιδεύουν το εξωτερικό και υπογράφουν χρυσά συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες. Το ανδρικό μόντελινγκ είναι στα πάνω του και όσοι είναι καλοί, πάντα ξεχωρίζουν. Δείτε τα 6 μοντέλα να ποζάρουν για το περιοδικό  ΟΚ και να αποκαλύπτονται  στον Γιώργο Πράσινο

Γιώργος Καβακάκης

– H παγκόσμια καμπάνια του αρώματος Str8 ήταν μεγάλη στιγμή στην επαγγελματική μου πορεία γιατί νιώθω πως εκπροσώπησα την Ελλάδα με μια καμπάνια παγκόσμιας εμβέλειας. Έκτοτε, έχω ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και Κίνα, για editorials, φωτογραφήσεις, καταλόγους και fashion shows.

– Ξέρω ότι πολλοί με είδαν στην διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου, αλλά η καριέρα μου δεν ξεκίνησε τώρα, δουλεύω σαν μοντέλο 12 χρόνια, σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχω πολλές αναμνήσεις που αποτελούν εμπειρίες ζωής.

– Το αγαπημένο μου τραγούδι της κας Δημητρίου είναι το «Εξαιρούνται» που τυχαίνει να έχει γράψει ένας αγαπημένος θείος μου, ο Νίκος Δουλάμης.

– Κατακτήσεις είχα και πριν το διαφημιστικό, δεν ήρθε η διαφήμιση… απλά τώρα είναι πιο εύκολος ο τρόπος προσέγγισης. Πλέον, έρχονται και μου λένε κατευθείαν την ατάκα «Χτύπα σαν άντρας» ή το «Εσύ;!» και ξεκινάει η κουβέντα πιο εύκολα.

– Γράφτηκαν πολλά σχόλια στα social media, χωρίς ωστόσο κάποιο να είναι αρνητικό για μένα, αλλά και αυτό ήταν αναμενόμενο σε μια διαφήμιση με σατιρικό πνεύμα…

– Κάτι που θυμάμαι πολύ ωραία είναι όταν πήγα για castings στους οίκους του Giorgio Armani και Roberto Cavalli και εκεί γνώρισα τους ίδιους τους σχεδιαστές, τους οποίους και ξαναείδα τυχαία σε παραλία της Μυκόνου όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους.

– Το μότο της ζωής μου – το οποίο είναι και χαραγμένο πάνω μου με τατουάζ- είναι το «Αγάπησε με ή μίσησέ με». Δεν μου αρέσουν τα ενδιάμεσα, θέλω ο άλλος να είναι ξεκάθαρος!

– Η γυμναστική στην ζωή μου είναι τρόπος ζωής. Από μικρός αθλούμαι, έπαιζα επαγγελματικά μπάσκετ, συνεπώς όλο αυτό έχει περάσει σαν τρόπο ζωής και θα πρότεινα στο κάθε παιδί που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το σώμα του, να το δει έτσι. Ότι αφήνεις, σε αφήνει!

-Επειδή ξέρω ότι το μόντελινγκ δεν είναι για πάντα, έχω ήδη φροντίσει να κάνω τα επόμενα βήματα μου, έχω –μαζί με συνεργάτες- ένα cocktail bar στην Πλ. Αγίας Ειρήνης, ένα studio tattoo και ένα γυμναστήριο. Όπως καταλαβαίνεις, τρέχω όλη την ημέρα…

καβακακης

 

Σταμάτης Βούρος

– Έχω κάνει την διεθνή καμπάνια για τα ελληνικά προϊόντα γνωστής αλυσίδας supermarket. Το σποτ γυρίστηκε στην Ζάκυνθο και ήταν σημαντικό για μένα ότι με τον τρόπο μου, παρουσίασα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό. Επίσης, έχω φωτογραφηθεί για editorials του εξωτερικού ενώ, πάντα διασκεδάζω όταν συμμετέχω σε καμπάνιες για μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα γιατί εκεί συνδυάζω δουλειά και διακοπές.

– Είχα πάει πριν 2 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη για να φωτογραφηθώ για το Mens’ Health.  Από τότε δεν ξαναέφυγα εξωτερικό, αλλά τον Σεπτέμβριο έχω αποφασίσει αυτό να αλλάξει: θα πάω Μιλάνο και Παρίσι.

– Μια φράση που λέω είναι «Πράξεις αντί για λόγια». Στην ζωή μας αυτό που μετράει στο τέλος είναι αυτά που έχουμε κάνει και όχι αυτά που έχουμε πει…

– Δευτέρα με Πέμπτη εργάζομαι σε ένα κεντρικό περίπτερο της Πλατείας Κολωνακίου, οπότε τις υπόλοιπες μέρες και ώρες, τρέχω σε castings και φωτογραφήσεις, και φυσικά στο γυμναστήριο. Ένα αστείο περιστατικό που θυμάμαι είναι όταν μια κοπέλα αγόρασε ένα περιοδικό για το οποία είχα κάνει φωτογράφηση, και μετά από μισή ώρα επέστρεψε στο περίπτερο για με ρωτήσει αν ήμουν αυτός. Ε, μετά με αναζήτησε και στα social media.

– Οι μόνες στιγμές που χαλαρώνω είναι στο μετρό, από και προς την δουλειά, και το βράδυ αργά, στο κρεβάτι μου, που μπορώ να διαβάσω κάποιο βιβλίο.

– Χρησιμοποιώ συνεχώς instagram και facebook, είναι ένα μέσο με το οποίο επικοινωνώ με φίλους με τους οποίους δεν βρίσκομαι κοντά, αλλά και έτσι μπορώ και προβάλλω την δουλειά μου. Πολλές φωτογραφίες μου έχουν «τρολάρισμα» από κάτω, κυρίως από φίλους μου που θέλουν να με πειράξουν.

– Στο γυμναστήριο, προτιμώ να κάνω μισή ώρα δυναμική προπόνηση παρά να είμαι 2 ώρες και να χαζογυρνάω από μηχάνημα σε μηχάνημα και να κοιτάζομαι στον καθρέπτη! Λατρεύω το TRX και το spinning, που ενώ κάνεις για τρία τέταρτα, όταν τελειώνεις, δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου…

– Ήμουν αθλητής του μπέιζμπολ στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό μου χάρισε πειθαρχεία και υπομονή.

-Αυτόν τον καιρό είμαι μόνος μου, δεν είμαι κατά των σχέσεων αλλά είναι αυτά είναι θέμα τύχης…

β

 

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

– Η φωτογράφηση μου με τον Mario Testino το περασμένο καλοκαίρι στην Μύκονο όπου με φωτογράφισε για την γαλλική Vogue είναι σίγουρα highlight στην μέχρι τώρα πορεία μου. Επίσης, η συνεργασία μου με τους D2squared με τους οποίους μας δένει μια φιλία αρκετών χρόνων.

– Σε μια φωτογράφηση, ο φωτογράφος έκανε αρκετή ώρα να βρει την ιδανική λήψη και καθώς εγώ έπρεπε να είμαι ξαπλωμένος, με πήρε ο ύπνος για λίγα λεπτά. Η λήψη όμως βγήκε τέλεια!

– Γενικά ακολουθώ τις συμβουλές που μου έδινε ο πατέρας μου. Η πρώτη που μου έρχεται στο νου είναι: «Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά μπορείς να χτυπήσεις, αλλά πόσο δυνατά μπορείς να χτυπηθείς, να βρεις την δύναμη να σηκωθείς και να συνεχίσεις…»

– Σε ένα αγόρι που θέλει να ασχοληθεί με την γυμναστική, θα του έλεγα να κάνει την γυμναστική τρόπο ζωής.

– Όταν κυκλοφορήσει το τεύχος, να μου κρατήσετε ένα παρακαλώ, γιατί θα είμαι στην Ινδία για 2 μήνες. Το να λείπεις σε μια τόσο μακρινή χώρα για αρκετό διάστημα είναι το τίμημα αυτής της δουλειάς. Αναγκαστικά είσαι μακριά από την οικογένειά σου, τους φίλους σου, αλλά από την άλλη είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής που πολλοί άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία να ζήσουν. Οπότε… δεν παραπονιέμαι.

θ

 

Στέλιος Νιάκαρης

– H σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έκανα την καμπάνια των Versace για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 με την Kate Moss, την Joanne Smalls και την Daria Werbowy. H φωτογράφηση από τους Mert&Marcus για την καμπάνια διήρκησε 3 μέρες (εγώ φωτογραφήθηκε και τις 3 μέρες) παρουσία της Donatella Versace, και έπαιξε σε όλα τα περιοδικά σε όλο τον κόσμο για ένα τουλάχιστον χρόνο.

-Σ’ ένα πάρτι στο Palm Spring για το φεστιβάλ της Coachella, πήγα με τον γιο του Roberto Cavalli σε ένα prive πάρτι όπου τραγουδούσε ο 2Chainz, και εκεί γνώρισα τον Leonardo Di Caprio, τον Chris Brown και την Rita Ora. Επίσης, φωτογραφήθηκα με την Reese Witherspoοne για το αμερικανικό InStyle, ήμουν σε κοινές παρέες με την Paris Hilton αλλά και την Miley Cyrus, με την οποία είχαμε πάει στο Chateau Marmont και παρτάραμε μέχρι πρωίας…

– Μια φράση που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι: «Πρέπει να είμαστε νερό για να προσαρμοζόμαστε σε κάθε κατάσταση που προκύπτει», όπως έχει πει και ο Bruce Lee.

– Την άσκηση που επιλέγω να κάνω είναι η υπαίθρια προπόνηση, την γνωστή ως «Rocky»: Γυμνάζεσαι το πολύ μια ώρα την ημέρα, και περιλαμβάνει τα πάντα αρκεί να είσαι στην φύση: κολύμπι στην θάλασσα, τρέξιμο στην άμμο ή στο βουνό, έλξεις, πους-απς…

-Στα  social media μου γίνεται χαμός, υπάρχουν κορίτσια που μου στέλνουν προκλητικές φωτογραφίες και μου ζητάνε το τηλέφωνό μου. Όταν ήμουν στην Αμερική, το τελευταίο εξάμηνο είχα σχέση με μια κοπέλα, που ήταν και αυτή μοντέλο, ήταν τόσο ζηλιάρα που μου γκρίνιαζε συνεχώς να μην ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες στο instagram με αποτέλεσμα να χάσω κάποιους followers αλλά τώρα που επέστρεψα στην Ελλάδα και είμαι ελεύθερος, και έρχεται και καλοκαίρι…

ν

 

Σταύρος Βουγιουκλάκης

– Παράλληλα με το modelling εργάζομαι και ως γυμναστής. Είναι κάτι το οποίο σπούδασα στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Ως μοντέλο έχω ταξιδέψει από την Καστοριά μέχρι το Μιλάνο και από την Ισπανία δίπλα στο Λονδίνο για φωτογραφήσεις και editorials.

– «Πίστεψε και ακολούθα το ένστικτό σου». Αυτό εφαρμόζω στην ζωή μου και δεν με έχει διαψεύσει ποτέ.

– Το γυμνασμένο σώμα είναι ένας παράγοντας που προσελκύει το αντίθετο φύλο. Ωστόσο, δεν γυμνάζομαι μόνο για να έχω γραμμωμένο κορμί αλλά και γιατί είναι ένας τρόπος να ξεφεύγεις από τα άσχημα της ζωής.

-Κάνω φανατικά crossfit και κολύμβηση, ενώ τον χειμώνα κάνω σκι βουνού. Σε όποιον δεν ασχολείται με τον αθλητισμό και γενικώς με την άσκηση, και θέλει να ασχοληθεί, θα του πρότεινα να μην χάνει χρόνο και να ξεκινήσει, έστω και 2 φορές την εβδομάδα. Είναι κρίμα να μην μάθει ποτέ, γιατί είναι ικανός αυτός και το σώμα του, να καταφέρουν…

b1

 

Άγγελος Κωνσταντιλιέρης

– Στο Λος Άντζελες φωτογραφήθηκα για τον κορυφαίο φωτογράφο Marco Realmonte, σε fitness διάθεση, στην διάσημη παραλία Venice Beach, για editorial σε αμερικάνικο περιοδικό. Ορισμένες λήψεις από την φωτογράφηση πρόκειται να εκδοθούν σε portfolio. Επίσης, μια αγαπημένη μου δουλειά ήταν η φωτογράφηση για το Mens’ Health.

– Είμαι αθλητής της πυγμαχίας, συνεπώς δεν είμαι του γυμναστηρίου, κάνω πιο εναλλακτική προπόνηση. Γυμνάζω σχεδόν καθημερινά πόδια, αν και η άσκηση στο ρινγκ πιάνει όλο το σώμα. Ακόμα μπορεί να κοστίσει κάποιο σπάσιμο στην μύτη…

– «Όποιος δεν είναι αρκετά γενναίος να παίρνει ρίσκα, δεν θα καταφέρει τίποτα στη ζωή του!» Αυτή η φράση του Μοχάμεντ Άλι είναι φράση-ζωής για μένα.

-Μερικά κορίτσια με πλησιάζουν για το σώμα μου, άλλες για την προσωπικότητα μου. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι η εξωτερική εμφάνιση. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι μένουν για την εσωτερική μου ομορφιά…

– Σε μια φωτογραφία μου που είχα ανεβάσει στο facebook με φόντο την Ακρόπολη, όπου φορούσα εσώρουχα, ένας φίλος μου έγραφε με κεφαλαία «Κούρος» ενώ ένας άλλος έγραψε ότι θα μπορούσε να τρίψει παρμεζάνα στους κοιλιακούς μου. Φυσικά, δεν απαντάω σε αυτά τα σχόλια – αλλά όταν γράφουν ακραία σχόλια, τα διαγράφω!

κ

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!