Ξέσπασε η Βέφα Αλεξιάδου κατά της Μπαρμπαρίγου:«Η Αργυρώ είναι ψεύτρα»!

Η τηλεμαγείρισσα έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους.

Βγάλατε χρήματα από την τηλεόραση;

«Έβγαλα. Τα 13 χρόνια στον ΑΝΤ1, βέβαια δεν πληρώθηκα, αλλά δεν μετανιώνω γιατί το κανάλι με έκανε γνωστή στο εξωτερικό με τις δορυφορικές αναμεταδόσεις. Άλλωστε, δεν κρατάω κακία και δεν τσακώνομαι. Γράφανε και λέγανε τόσο χρόνια πολλά που δεν ίσχυαν. Ότι η Βέφα είναι στα μαχαίρια με τον Μαμαλάκη και εγώ δεν είχα μαλώσει ποτέ με τον Ηλία,  ρώτα και τον ίδιο», στο περιοδικο YOU Weekly, η Βέφα Αλεξιάδου.

Πάντως πολλά δημοσιεύματα σάς ήθελαν να έχετε κόντρες, θυμάμαι, και με την Μπαρμπαρίγου;

«Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αυτά που βγήκε και είπε ήταν τερατώδη ψέματα. Ένα πρωί λέει στο MEGA ότι όρμησα και την άρπαξα από τα μαλλιά και ευτυχώς την έσωσε από τα νύχια μου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αυτή περίμενε, βέβαια, να της αντεπιτεθώ και να γίνει σόου αλλά εγώ δεν μίλησα. Ειλικρινά απορώ πώς τόλμησε να πει τέτοιο ψέμα. Δεν σκέφθηκε ότι ο Γρηγόρης θα τη διαψεύσει;»

Συναντηθήκατε μετά από αυτό το συμβάν;

«Όχι. Μετά είπε τα καλύτερα για μένα σε άλλη συνέντευξή της, ότι αν δεν υπήρχα δεν θα είχε ξεκινήσει κανείς να μαγειρεύει και ότι είμαι η ιστορία της μαγειρικής».