Γελάει ο κόσμος!Δείτε ποιος γνωστός κύριος δήλωσε: «Ο Κλούνεϊ μου έφαγε τον ρόλο» (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Mπορεί να μην δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, ωστόσο στο εξωτερικό όπου κάνει δουλειές τα τελευταία 8 χρόνια, φαίνεται πως διαγράφει μία καλή πορεία.

«Ήμουν διορατικός και έφυγα πριν την κρίση, Η κρίση με βρήκε έξω και ήδη δούλευα 4 χρόνια, είχα κάνει κάποια πράγματα, είχα σταθεροποιηθεί. Το να δουλεύω στην Ελλάδα έχει πρακτικά προβλήματα. Πρόσφατα μου ακυρώθηκε μια δουλειά ενώ ήμουν στο ταξί και πήγαινα προς το στούντιο. Δεν έχω μάθει να δουλεύω κάτω από τέτοιες συνθήκες» εκμυστηρεύεται το μοντέλο και προσθέτει:«Στην Ελλάδα δεν είμαστε τόσο επαγγελματίες, το αφήνουμε στο «Έλα μωρέ, για τα χρήματα, θα τα βρούμε», δηλώνει ο ηθοποιός Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Μιλώντας για τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο ίδιος αναφέρει: «Στην Ινδία συνεργάστηκα με την Γκάουρι Χαν, τη μεγαλύτερη παραγωγό του Bollywood. Η περιουσία της είναι 5 φορές μεγαλύτερη από αυτή του Tom Cruise, που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος. Επίσης συνεργάστηκα με την Maria Grazia Cucinotta, παραγωγός – ηθοποιός, κορίτσι του James Bond και Miss Ιταλία. Έχω κάνει δοκιμαστικό για δουλειά που πήρε ο George Clooney.»

prnek2 (1)