Ντίνα Νικολάου: Δείτε τους γοητευτικούς γιους της! (ΦΩΤΟ)

Με τους δύο της γιους και φόντο το Παρίσι όπου σπουδάζουν, ποζάρει μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες Ελληνίδες μαγείρισσες, που κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο στο εστιατόριο, όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές της!

«Θα ήμουν δυστυχισμένη χωρίς τα παιδιά μου! Είναι η έμπνευσή μου, η χαρά μου, το νόημα της ζωής μου!», λέει, στο περιοδικό «Hello», η Ντίνα Νικολάου και συνεχίζει: «έχω δύο απίστευτα αγόρια! Η πιο ωραία φράση που μου έχουν πει είναι “ακόμα κι αν ξαναγεννιόμασταν, θα θέλαμε εσείς να είστε οι γονείς μας“. Τα παιδιά, όσων ετών κι αν είναι, αυτό που θέλουν είναι αγάπη. Να έχεις δύο μεγάλα αυτιά να τ’ ακούς και μια μεγάλη αγκαλιά να τα κλείνεις».

030516143916_6925

Ο Γιώργος, που σπουδάζει Αρχιτεκτονική και ο Στέλιος, που φοιτά στην Ιατρική, δηλώνουν περήφανοι για την μητέρα τους και τονίζουν πως τα μέλη της οικογένειάς τους νιώθουν ο ένας κομμάτι του άλλου. Παράλληλα, αν και ζουν στην Γαλλία, όπου κι εκεί η μητέρα τους δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια, τονίζουν πως θα επιστρέψουν στην Ελλάδα ως αναγνωρισμένοι επαγγελματίες!

030516143917_7986