Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σμαράγδα Καρύδη διέκοψε συνέντευξη λόγω έντονης ενόχλησης – «Εκνευρίστηκα τρομερά!»

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν δίνεται ολοκληρωτικά όταν είναι ερωτευμένη αλλά και στην έντονη ενοχλησή που είχε, όταν την ρώτησαν για τα προσωπικά της.

Πώς είναι η ζωή σου αυτό το διάστημα;

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Λέω «δόξα τω Θεώ» πολύ συχνά, γιατί τα βασικά –που είναι και τα πιο σημαντικά– τα έχω. Είμαι δηλαδή υγιής, έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, έχω δουλειά. Από κει και πέρα υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες στη ζωή μας εν γένει, κοινές για όλους μας, αλλά προσπαθώ να βρίσκω λύσεις. Άλλωστε η ζωή δεν μας δόθηκε απλόχερα και μας είπε ότι θα πάνε όλα τέλεια. Θα κάνει τους κύκλους της. Θα περάσεις και όμορφα, θα περάσεις και άσχημα. Θεωρώ ότι οι πρόγονοί μας έζησαν πολύ πιο δύσκολα από εμάς και τα κατάφεραν. Οπότε θέλω κι εγώ να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων, όσο γίνεται», δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη στο περιοδικό Celebrity

Στην αρχή είχα σκεφτεί ένα concept γι’ αυτήν τη συνέντευξη: να υποδυθώ ένα πιτσιρίκι που σε ρωτάει διάφορα, ώστε να σου εκμαιεύσω πράγματα για τα οποία δεν μιλάς συνήθως, όπως τα προσωπικά σου. Όμως, το ξανασκέφτηκα και το μετάνιωσα.

«Μου είχαν κάνει κάτι παρόμοιο κάποτε. Είχαν φέρει όντως παιδάκια για να με ρωτήσουν τέτοια πράγματα σε μια εκπομπή. Εκνευρίστηκα τρομερά. Τη διέκοψα. Δεν απάντησα ποτέ, γιατί έβαλαν τα παιδιά να ρωτήσουν τα πιο χυδαία πράγματα. Αν με ρωτούσαν μεγάλοι δεν θα είχα αυτήν την αντίδραση, αλλά να ακούς από στόμα παιδιού να ρωτάει αν έχω πάει ποτέ με κάποιον για να κερδίσω ένα ρόλο είναι απαράδεκτο» .

Όταν είσαι ερωτευμένη, δίνεσαι ολοκληρωτικά;

«Δεν νομίζω ότι κρατάω πράγματα, πισινές που λένε, απλώς δεν θέλω να πέφτω στα πατώματα. Δεν έχει τύχει ποτέ να νιώσω έτσι. Δεν υπήρξε, δηλαδή, φορά που να θέλω κάποιον κι εκείνος να μην με θέλει. Άλλωστε, δεν βρίσκω γοητευτικό κάποιον που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εμένα» .

Υπάρχει το φλερτ στη ζωή σου ακόμη;

«Δεν το προκαλώ, αν εννοείς αυτό. Μπορεί να υπάρξει ένα «πέταγμα» του ματιού μια στο τόσο, αλλά όχι να ειπωθεί κάτι. Μου αρέσει όταν συμβαίνει. Άλλωστε κάνω και μια δουλειά που κινείται στο προσκήνιο, οπότε βλέπεις πώς σε κοιτούν οι άνθρωποι. Το θέμα είναι αν το φλερτ οδηγήσει κάπου. Όταν δεν καταλήγει κάπου δεν σημαίνει τίποτα»

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!