Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γνωστός κύριος της showbiz καρφώνει την Δημητρίου: «Δεν είχαμε καλή συνεργασία, μου έδειχνε απαξίωση και είχε γίνει σάλος»! (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός κύριος της showbiz έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ  άλλων και για την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Άλλωστε ο ίδιος δεν είναι λίγες φορές, που έχει μιμηθεί την τραγουδίστρια, όπως και τώρα μετά την διαφήμιση που συμμετείχε η Άντζελα.

Ο λόγος για τον Διονύση Ζάχο, ο οποίο μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για την Άντζε λα Δημητρίου και για την συνεργασίας τους που είχαν παλιά.

Η Άντζελα σου έχει κάνει παράπονα;

«Τώρα όχι, παλαιότερα μου το είχε πει μπροστά μου. Τον Αύγουστο συνεργαστήκαμε μαζί σε νυχτερινό μαγαζί στη Χαλκίδα, δεν είχαμε και την καλύτερη συνεργασία. Είχε γίνει σάλος. Μου έδειχνε απαξίωση».

Τώρα σου μιλάει;

«Μου μιλάει, δεν μου μιλάει, μου είναι αδιάφορο, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σημασία έχει ότι η ίδια «πουλάει», την ευχαριστώ, κι εύχομαι σε όλους τους καλλιτέχνες που κάνω, γιατί βγάζω ψωμάκι από αυτούς και πραγματικά θέλω να κάνουν οι άνθρωποι όσα μπορούνε κάθε μέρα, μπορούνε να κάνουν τρέλες; Να δουλεύουμε όσοι κάνουμε σάτιρα, για μένα θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτό που… πεθαίνω με την Άντζελα είναι πως ότι και να τη ρωτάνε, απαντάει ότι τη βάφει καταπληκτικά ο Φραγκιουδάκης. Δεν έχει να απαντήσει τίποτα άλλο, μόνο για τον Φραγκιουδάκη έχει να τους πει;»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!