Παντελίδης: Το πρώτο Πάσχα της οικογένειας χωρίς τον Παντελή (ΦΩΤΟ)

 

Τις μέρες του Πάσχα φέρνουμε στην μνήμη μας αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν φύγει από την ζωή. Πόσο μάλλον οικογένειες όπως αυτή του Παντελή Παντελίδη που έχουν χάσει τόσο πρόσφατα και ξαφνικά αγαπημένα τους πρόσωπα.

Φυσικά, το φετινό Πάσχα ήταν το πιο δύσκολο για την οικογένεια του τραγουδιστή που μόλις πριν από δυόμιση μήνες έχασε το «παλικάρι» της και ακόμα δεν έχει συνέλθει ούτε από το σοκ, πόσο δε μάλλον από το πένθος που πάντα θα την βαραίνει.

Ο αδελφός του Τριαντάφυλλος ανάρτησε ένα τραγούδι του με τίτλο “Γύρισε κοντά μου” ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία με ένα κατακόκκινο πασχαλινό αυγό που είχαν τα αρχικά του Παντελή. Ο Αντώνης Ρέμος σε τηλεοπτική του εμφάνιση συγκλόνισε με την ερμηνεία του όταν τραγούδησε το τραγούδι του αξέχαστου φίλου του «Σχοινιά» ενώ φίλοι του ή απλοί θαυμαστές του τον μνημόνευσαν με αναρτήσεις τους στα social media θέλοντας να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του.  Η μητέρα του, η κυρία Αθηνά, μέσα από τη σιωπή της αυτές τις ημέρες, αφήνει να φανεί η απέραντη θλίψη της που δεν μπορεί να κρατήσει πλέον τον γιο της αγκαλιά και να τον έχει κοντά της, όπως παλιά…

PANTELISABGO

---252016-11358-