Άρης Μακρής: «Η αναγνωρισιμότητα δυσκολεύει τα φλέρτ…»

Ο Άρης Μακρής έγινε γνωστός μέσα από το boyband Boys and noise και αγαπήθηκε πολύ από τα κοριτσάκια καθώς συνεχίζει να λαμβάνει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Άραγε προκαλούν κάποιο φόβο ή ανησυχία στους γονείς του;

«Όχι ιδιαίτερα. Και εγώ και ο αδελφός μου που ασχοληθήκαμε με τα καλλιτεχνικά είχαμε την πλήρη στήριξη των γονιών μας. Γενικά δεν είναι από τους γονείς που ήθελαν τα παιδιά τους να γίνουν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση τους» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Σε γοητεύει που είσαι αναγνωρίσιμος, που περπατάς στο δρόμο και σε κοιτούν;

«Με γοητεύει με την άποψη ότι αυτό που κάνω έχει επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα είναι μέρος αυτής της επιτυχίας. Τα πας καλά με τα όρια; Πάρα πολύ καλά. Πάντα σκεφτόμουν τελείως τετράγωνα.»

– Και στα αισθηματικά σου;

«Εκεί το έχανα λίγο. Πρέπει στον έρωτα να χάνεις την μπάλα. Όταν ερωτεύεσαι, το λόγο έχει η καρδιά. Η καρδιά όμως πληγώνει. Είναι είδος μύησης να πληγωθείς ερωτικά. Πρέπει να το ζήσει ο κάθε άνθρωπος.»

– Μη μου πεις ότι στα 26 σου έχεις πληγωθεί ερωτικά!

«Και όμως, έχω πληγωθεί.»

-Δεν ήσουν πάντα ο πιο ισχυρός της σχέσης;

«Δεν ξέρω. Και αυτό όμως να ισχύει, δεν σημαίνει ότι δεν πληγώνονται και οι ισχυροί.

-Ένα πρόβλημα στη σχέση σου θα σε κάνει χειρότερο τραγουδιστή το βράδυ;

«Ναι. Η ψυχολογία μου επηρεάζεται έντονα από πράγματα αρνητικά που μπορεί να συμβούν στην προσωπική μου ζωή. Το δουλεύω πολύ.»

-Η αναγνωρισιμότητα αυξάνει τα φλερτ ή το δυσκολεύει;

«Μάλλον τα δυσκολεύει, γιατί δεν φαίνεται καθαρά η πρόθεση, είναι λεπτή η γραμμή που τη χωρίζει από το θαυμασμό. Η δυσκολία έγκειται στο ότι δεν ξέρεις αν θέλουν πραγματικά να σε γνωρίσουν ως άνθρωπο ή αν απλώς γοητεύονται από τη δουλειά σου.»

-Ένας διάσημος, όταν φλερτάρει, τσαλακώνεται;

«Δεν έχω σηκώσει τείχη γύρω μου, αν και θα έπρεπε. Δεν μου αρέσει να οχυρώνομαι ούτε να σχεδιάζω. Ως χαρακτήρας, είμαι κλειστός. Ειδικά στα πολύ προσωπικά μου.»