Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Αγγελάκης: Οι αποκαλύψεις της Παλαιτσάκη και οι σοκαριστικές του δηλώσεις στην εκπομπή της (VIDEO)

nana-pala

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας, για το τι πραγματικά συνέβαινε με την υγεία του Γιάννη Αγγελάκη.

Η Νανα Παλαιτσάκη, ανήμερα του Πάσχα, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», μίλησε για τον θάνατο του γνωστού make up artist και ηθοποιού και πραγματικά μας σόκαρε.

Η δημοσιογράφος δήλωσε συγκεκριμένα πώς: «Πρέπει να σας πω ότι είχε πάει πριν από μία εβδομάδα να κάνει τσεκ απ με την αδερφή του και ήταν υγιέστατος. Επίσης, ο πολύ κοινός μας φίλος που ήταν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του, έκανε μαζί του γυρίσματα πριν από τρεις μέρες. Ο Γιάννης είχε εξαιρετική διάθεση, δεν ένιωθε κανένα σύμπτωμα άσχημο και ζούσε μια περίοδο πάρα πολύ καλή. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έπινε καθόλου, δεν έκανε καμία κατάχρηση.

Έκανε τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό τη Μεγάλη Πέμπτη. Τον έψαχνε η αδερφή του να τον βρει και δεν τον έβρισκε. Αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα».

Ο Γιάννης Αγγελάκης πριν ακριβώς από ένα χρόνο είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Στα κόκκινα με την Νανά» και μεταξύ άλλων μίλησε  για όσα βίωσε στην προσωπική του ζωή από ανθρώπους που τον  απειλούσαν, για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και για την σκέψη του να αυτοκτονήσει.

Δείτε όλα όσα είπε και όλα όσα πίστευε για την ζωή….

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!