Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη freddo: Παράδεισος για… πρίγκιπες!

ndfgfn

Της Χριστιάνας Μπακατσιά-Εφημερίδα Freddo

Πρίγκιπες, πριγκίπισσες, πλούσιοι άραβες ακόμη και με τα… χαρέμια τους, αλλά και πασίγνωστοι επιχειρηματίες διεθνούς βεληνεκούς, άνθρωποι δηλαδή που δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την παγκόσμια οικονομική κρίση, επιλέγουν ως «καταφύγιό» τους τη Μύκονο. Μάλιστα, οι εποχές που οι κροίσοι «έκλειναν» σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία, φαίνεται να έχουν περάσει καθώς τώρα ζητούν ακόμα περισσότερη χλιδή και ανέσεις! Υπάρχει λοιπόν ένας έλληνας, που μπορεί και τους προσφέρει τον… «παράδεισο», στις πολυτελείς luxury βίλες που ενοικιάζει!

Ο Κωνσταντίνος Κορωνιώτης, εδώ και πολλά χρόνια άρχισε από την Ελιά της Μυκόνου, την πρώτη του επιχείρηση με θαλάσσια σπορ όμως, ως… δαιμόνιος έλληνας, αποφάσισε πριν από 3 χρόνια να δραστηριοποιηθεί και στον χώρο του real estate. Το επικοινωνιακό του ταλέντο, η ικανοποίηση ακόμη και των πιο ακραίων απαιτήσεων  και φυσικά η σκληρή δουλειά, του χάρισαν ένα αξιοζήλευτο πελατολόγιο παρά την οικονομική κρίση. Θέλοντας όπως λέει ο ίδιος στη Freddo να επενδύσει στη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, τον τουρισμό άρχισε ερασιτεχνικά την ενοικίαση σπιτιών, αυτοκινήτων και σκαφών.

Με όπλο την… υπομονή καθώς οι πελάτες του είναι απίστευτα απαιτητικοί ζητώντας… τρελά πράγματα, ο Κωνσταντίνος Κορωνιώτης παραδέχεται ότι η Μύκονος είναι ένα νησί που μοιάζει σαν …ανεξάρτητο κράτος! Η κρίση δεν έχει αγγίξει όσους την επισκέπτονται και κατεξοχήν ο κόσμος που την επιλέγει για τις διακοπές του, προέρχεται από το εξωτερικό! Έτσι ο ίδιος δεν φοβήθηκε, επένδυσε και πέτυχε! Οι περισσότερες βίλες που διαθέτει, απαγορευτικές οικονομικά για τους «κοινούς θνητούς»,  είναι στο νότιο μέρος του νησιού καθώς το βόρειο το προτιμούν λιγότεροι,  λόγω των ισχυρών ανέμων. Οι υπερπολυτελείς βίλες είναι πλούσιες και σε παροχή υπηρεσιών και όποιος τις επιλέξει διαπιστώνει ότι συνδυάζουν το στυλ, την άνεση και την καλαισθησία προσφέροντας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και μοναδικές διακοπές. Εκτός από τους ευρύχωρους χώρους που διαθέτουν εσωτερικά κι εξωτερικά οι βίλες, έχουν τζακούζι, πισίνες ενώ εκπαιδευμένο προσωπικό  είναι στην διάθεση του κάθε ενοικιαστή. Όσο για τους έλληνες πελάτες του; Υπάρχουν αλλά είναι… ελάχιστοι! Γιαυτό και ο ίδιος, επενδύει στο εξωτερικό, έχοντας πλέον γραφεία –εκτός της Μυκόνου και της Αθήνας- στη Βηρυτό και στο Ντουμπάι!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!