Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Marianna G: Κοσμήματα γεμάτα… Ελλάδα

Της Σάσας Σταμάτη- Εφημερίδα Freddo

Είναι η νέα κολεξιόν κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή και αναμένεται να γίνει… ανάρπαστη αφού είναι γεμάτη Ελλάδα! Σήμερα   η Freddo παρουσιάζει τις φωτογραφίες της καμπάνιας από τη συλλογή «Elementals» που έχει πηγή έμπνευσης τη γη, τον αέρα, τη φωτιά και το νερό. Kάθε ένα από τα εντυπωσιακά και πολυτελή κομμάτια της συλλογής, είναι ιδανικό για πρωινές αλλά και βραδινές elegant εμφανίσεις, και συνδυάζει ιδανικά τη μοντέρνα αισθητική  με την αιώνια… γοητεία. Η Μαριάνα για τη νέα της συλλογή κοσμημάτων  εμπνέεται από την Ελληνική κληρονομιά της, τα ταξίδια , τη φύση και τη δυνατή οπτική της εκτίμηση για οτιδήποτε βλέπει γύρω της. Στην τελευταία συλλογή της Μαριάννας Γουλανδρή εντυπωσιάζουν τα  χειροποίητα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια, τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια, τα chokers και τα  ear climbers, από πολύτιμους λίθους, χρυσό, οξειδωμένο ασήμι, διαμάντια και ζαφείρια. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μεγάλωσε μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου. Λάνσαρε την πρώτη της σειρά κοσμημάτων το 2015  η οποία ακολουθεί την επιτυχία του brand των μαγιό «Marianna G».  Εμπνευσμένη από τις δυναμικές γυναίκες της οικογένειάς της, η νεαρή Μαριάννα δημιουργεί κομμάτια συνώνυμα με την ομορφιά.

H Μαριάννα Γουλανδρή  παράλληλα με τα επαγγελματικά της ακολουθεί και τα «χνάρια» της γιαγιάς της. Η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη αποδεικνύει με πράξεις την ευαισθησία της για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει τη γιαγιά της και συμμετέχει με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα που η κυρία Βαρδινογιάννη δίνει ως πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»,  δημιουργώντας από τη δική της πλευρά το project «Elpida Youth». Πρόκειται για τη νεοσύστατη επιτροπή νεολαίας της «Ελπίδας», στην οποία η Μαριάννα Γουλανδρή  πρωτοστατεί και αποδεικνύει έμπρακτα την φιλανθρωπική της δράση.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!