Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι αποκάλυψε για τον μυστικό γάμο της και για την επιπλοκή που είχε στην εγκυμοσύνη!

 

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για μια επιπλοκή που αντιμετώπισε  στην εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχασε γρήγορα ενώ αναφέρθηκε και στις λεπτομέρειες πίσω από τον μυστικό γάμο της με αγαπημένο της, Φώτη Μπενάρντο.

Έχεις υπάρξει από τις πιο ακομπλεξάριστες και χαλαρές έγκυες σε ό,τι αφορά στο σώμα τους.

«Ισχύει, αλλά πρέπει να παλέψω για να το επαναφέρω εκεί που θέλω. Είχα μια επιπλοκή υγείας που δεν την ήξερα και πρήστηκα πάρα πολύ στην εγκυμοσύνη. Τα περισσότερα κιλά όμως ήταν κατακράτηση, νερό, για αυτό και χάθηκαν εύκολα. Γυρνώντας σπίτι από το μαιευτήριο, έχασα δεκαπέντε κιλά σε δέκα μέρες. Και τότε τους έβαλα όλους να μου ζητήσουν συγνώμη, και τους γονείς μου και τον Φώτη. Γιατί στην εγκυμοσύνη έβλεπαν ότι πρηζόμουν και μου έλεγαν να μην τρώω. Αλλά δεν έτρωγα και εκείνοι δεν με πίστευαν. Με έβλεπαν, ας πούμε, να τρώω τρία πορτοκάλια το βράδυ και μου έλεγαν «μην τρως, έχουν ζάχαρη!». Γινόμουν έξαλλη. Τους έλεγα «καλά, είστε τρελοί; Εδώ άλλες έγκυες ζητάνε πάστες και εσείς μου τη λέτε για τρία πορτοκάλια;».

Αγχώθηκες για τα κιλά;

«Ποτέ δεν αγχώνομαι για τα κιλά μου. Τη δουλειά μου την κάνω εξίσου καλά και με δέκα κιλά παραπάνω. Όταν έκανα τον Αστυνόμο Μπέκα, για παράδειγμα, ήμουν δέκα κιλά περισσότερο. Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο που έπαιζα. Άμα θέλω να φάω, θα το κάνω. Για παράδειγμα, όταν ο Φώτης έλειπε περιοδεία, έτρωγα μια Nutella κάθε μέρα στις 4.00 το πρωί, γιατί μου έλειπε ο άντρας μου. Τώρα που ανέβασα στο Instagram μια φωτογραφία μετά από μια βόλτα με τη μικρή έγραψα: «Μείον 17 κιλά και συν πολύ μεγάλη χαρά». Βρέθηκε λοιπόν μία, που σχολίασε από κάτω «σιγά που έχασες τόσα κιλά. Λες ψέματα». Μα είχα λόγο να πω ψέματα;»

Άκουσα ότι παντρεύτηκες. Μύθος ή αλήθεια;

Αλήθεια είναι, παντρεύτηκα τον Δεκέμβριο στο δημαρχείο. Εμείς λέγαμε να κάνουμε ένα γάμο για τα τυπικά, αλλά τελικά εξελίχτηκε στην πιο όμορφη ίσως ημέρα της ζωής μου. Δεν είχαμε κάνει τίποτα, καμία προετοιμασία. Πήραμε τους κολλητούς μας μια μέρα πριν τηλέφωνο σε στιλ «έλα, τι έχεις να κάνεις αύριο, γιατί εμείς παντρευόμαστε». Δεν το είχαμε πει πουθενά. Περισσότερες ημέρες πριν το ξέρανε οι υπεύθυνοι στο δημαρχείο παρά οι φίλοι μας. Ο γάμος έγινε πρωί και μετά πήγαμε όλοι μαζί για καφέ. Ήταν πολύ συγκινητικά, γιατί έγινε πολύ ουσιαστικά όλο αυτό. Δεν είχε τίποτα περιττό. Είχε όμως πολλή αγάπη.

Σκέφτεσαι να κάνεις και θρησκευτικό γάμο;

Θέλαμε να κάνουμε δεύτερο γάμο στην Ικαρία, ένα εναλλακτικό ακραίο πάρτι, και να καλέσουμε όλο τον κόσμο. Δεν έχω αυτή την ανάγκη προς το παρόν, ίσως να το έκανα μόνο για το νυφικό! Αλλά το νυφικό που θέλω να βάλω –σέξι, τύπου γοργόνα, με ψηλά παπούτσια– είναι λίγο άβολο σε θάλασσα. Πώς να πάω στην παραλία με το τακούνι;