Έλενα Παπαρίζου: Δείτε τι έκπληξη ετοιμάζει… (ΦΩΤΟ)

Στην αρχή είχε ακουστεί ως φήμη. Στη συνέχεια η φήμη είχε επιβεβαιωθεί έμμεσα από την ίδια την Έλενα Παπαρίζου .

Όχι η έκπληξη δεν απευθύνεται σε κάποιο πρόσωπο, αλλά έχει  να κάνει με τα επαγγελματικά της , καθώς έρχεται η επίσημη ανακοίνωση.

Η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει με το «Number One» στον φετινό διαγωνισμό της  Eurovision.

Όπως αποκαλύφθηκε, η Έλενα, την επόμενη ημέρα του Α’ ημιτελικού, θα εμφανιστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Στοκοχόλμη για τον θεσμό αυτό.


Συγκεκριμένα, θα τραγουδήσει στο Eurovision Village, ένα μικρό χωριό που έχει ετοιμαστεί για να υποδεχτεί τους φαν του διαγωνισμού με καθημερινά πάρτυ και εμφανίσεις από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Το θέμα της βραδιάς θα είναι η διαφορετικότητα και μην ξεχνάμε πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια αρκετές φορές έχει υποστηρίξει ανοιχτά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, η σκηνή στο χωριό της Eurovision θα γεμίσει χρώματα του ουράνιου τόξου το οποίο θα «ντύσουν» μελωδικά η δικιά μας Έλενα Παπαρίζου και η τραγουδίστρια Κατρίνα. Η αγάπη της για τον θεσμό της Eurovision είναι μεγάλη. Ειδικά τώρα που πραγματοποιείται στην δεύτερη πατρίδα της την Σουηδία.

Η Έλενα Παπαρίζου με τον τρόπο της θα στηρίξει και τους φετινούς μας εκπροσώπους, τους Argo που από τη Δευτέρα θα βρίσκονται στη Στοκχόλμη για να ξεκινήσουν τις πρόβες τους. Μην ξεχνάμε ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στη Σουηδία και σίγουρα θα προσπαθήσει να προωθήσει με τον δικό της τρόπο την ελληνική συμμετοχή μιας και θα βρίσκεται στη χώρα που πραγματοποιείται φέτος ο διαγωνισμός. Είναι γνωστό άλλωστε πως η επιτυχία ενός τραγουδιού στον συγκεκριμένο θεσμό έρχεται και με την σωστή …προώθηση. Και οι Argo έχουν ένα δυνατό όπλο στον τομέα αυτό που ακούει στο όνομα Έλενα Παπαρίζου.