Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τατιάνα Στεφανίδου: Απόδραση για δύο στον Μυστρά

Χαλαρές στιγμές με τον Νίκο Ευαγγελάτο για το τριήμερο στη λακωνική γη

Φέτος που δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις είναι γεγονός ότι έχει πολύ περισσότερο χρόνο για να αφιερώνει στον εαυτό της και την οικογένειά της. Έτσι, για το τριήμερο της εθνικής επετείου η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να φύγει από την Αθήνα και να βρεθεί με το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος λόγω της αργίας δεν παρουσίασε σήμερα το «Live News» του Mega, στον Μυστρά.

Το ζευγάρι, όπως φαίνεται από το video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου έμεινε σε ένα παραδοσιακό κατάλυμμα με απίστευτη θέα στον κάμπο της Σπάρτης.

Η παρουσιάστρια βρήκε χρόνο να χαλαρώσει ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και το γυμναστήριο του καταλύματος.

 

Εκτός τηλεόρασης

Όσο γιατί η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε φέτος να μην κάνει τηλεόραση, η ίδια έχει αναφέρει: “Την επομένη μέρα του τέλους της συνεργασίας μου με τον Alpha, είχα αποφασίσει να συνεχίσω και του χρόνου με εκπομπή καθώς προτάσεις υπήρχαν. Όσο περνούσαν οι μέρες όμως, κι όσο η κεκτημένη ταχύτητα της πολυετούς τηλεοπτικής καθημερινότητας καταλάγιαζε, άρχισα με ψυχραιμία να θέτω τα όρια μου. Τα προσωπικά και επαγγελματικά μου όρια. Άρχισα να σκέφτομαι έξω από το κουτί.

Σε αυτή την ηλικία της ωριμότητας, που η προβολή δεν είναι το ζητούμενο και η δημιουργία τηλεοπτικών προγραμμάτων βρίσκεται σε ένα κορεσμό, βάρυναν άλλα στην πλάστιγγα της απόφασής μου. Δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην προσωπική μου ζωή, στον ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου και δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην ποιότητα της δουλειάς μου. Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Η δουλειά για μένα είναι συνδεδεμένη με τη δημιουργία και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Κι όταν έχουμε πάθος γι’ αυτό που κάνουμε και μας γεμίζει, η παραγωγικότητα και η έμπνευση πολλαπλασιάζονται. Κάθε έργο γίνεται ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι τα καλύτερα γιατί βγαίνουν από την καρδιά μας. Πήρα λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ακολούθησα τον… δρόμο της καρδιάς!”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!