Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Χαμπέρη: Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του Survivor

Ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Αλέξανδρου Αναστασίου την Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Τη γνωρίσαμε ως παίκτρια του «Survivor» την Ελένη Χαμπέρη, η οποία τώρα, μετά την περιπέτεια του ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισε να βιώσει και την περιπέτεια του έγγαμου βίου. Η γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Αναστασίου επισημοποίησαν τη σχέση τους στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδεστού στα Μελισσάτικα Βόλου.

 

Ελένη Χαμπέρη

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύζυγός της ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο εσωτερικό της εκκλησίας. Επίσης, μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή ημέρα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται και το εντυπωσιακό νυφικό που επέλεξε η γνωστή γυμνάστρια, που άφηνε την πλάτη της αλλά και μέρος της κοιλιάς της «ακάλυπτο», σε μία ρομαντική και ταυτόχρονα σέξι εμφάνιση. Η Ελένη Χαμπέρη έλαμπε στο κομψό δαντελένιο glam λευκό νυφικό της. Μάλιστα το σχέδιο, αναδείκνυε στο μάξιμουμ τη γυμνασμένη σιλουέτα της αθλήτριας.

Το ζευγάρι είχε δίπλα τους καλούς φίλους καικουμπάρους τους, το δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα και τον πρόεδρο των Συμβολαιογράφων Θεσσαλίας, Γιάννη Κόνσουλα.

Από το πλευρό της νύφης δεν έλειπαν οι φίλιοι και πρώην συμπαίκτες της από το Survivor, όπως ο Γιώργος Κόρομι, η Εύη Σαλταφερίδου αλλά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ακολούθησε δεξίωση σε κοσμικό κέντρο στο Βελεστίνο.

Ελένη Χαμπέρη

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου από το σύντροφό της. Η πρόταση είχε γίνει σε ένα ρομαντικό σκηνικό στην παραλία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!