Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου μετά το γάμο

Στη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Σύνταγμα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του δημάρχου Αθηναίων και της συζύγου του μετά το γάμο τους το περασμένο Σάββατο έγινε σήμερα, στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα. Παρόντες στην εξέδρα των επισήμων ήταν μεταξύ άλλων ο ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη καθώς και ο Χάρης Δούκας με τη σύζυγό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διάλεξε ένα κομψό μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο, για την περίσταση.

Ωστόσο, αυτοί που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα ήταν ο Χάρης Δούκας με τη σύζυγό του Γεωργία Πολυτάνου. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του δημάρχου Αθηναίων και της συζύγου του μετά το γάμο τους το περασμένο Σάββατο στη Θήβα. Η Γεωργία Πολυτάνου επέλεξε ένα κομψό κοστούμι σε navy τόνους.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τόνισε: «Είναι σήμερα ημέρα τιμής, μνήμης και υπερηφάνειας. Το αδιαπραγμάτευτο ΟΧΙ του ελληνικού λαού απέναντι στο φασισμό, απέναντι στη μισαλλοδοξία, μάς δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε καθημερινά τον αγώνα για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη».

 

Ο γάμος

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου ένωσαν τις ζωές τους το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της νύφης. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του Χάρη Δούκα. Ενώ το μυστήριο τέλεσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μαζί με τον Μητροπολίτη Θηβών Λιβαδειάς και Αυλίδος Γεώργιος.

Η δεξίωση, με περίπου 1.200 καλεσμένους πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo στις Αφίδνες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!