Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού δίπλα στην Τζολί

H κόρη του ηθοποιού Νίκου Παπαδόπουλου υποδύεται τη νεαρή Κάλλας στην ταινία «Μαρία»

Η Ελληνίδα Αγγελίνα Παπαδοπούλου με την υπέροχη φωνή υποδύεται τη Μαρία Κάλλας στην τρυφερή ηλικία των δεκαεπτά ετών, η οποία πιέζεται από τη μητέρα της (Λυδία Κονιόρδου) να ψυχαγωγεί τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια της Κατοχής, για λόγους επιβίωσης. Η 17χρονη Αγγελίνα εμφανίστηκε επίσημα για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο στο Φεστιβάλ του Λονδίνου, όπου και παρουσιάστηκε η βιογραφική ταινία για τη Μαρία Κάλλας.

Η Αγγελίνα προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, αφού η μητέρα της είναι μουσικός και διευθύντρια γνωστού ωδείου στην Αθήνα και ο πατέρας της είναι ο ηθοποιός Νίκος Παπαδόπουλος.

Η ταινία για την Κάλλας

Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Αγγελίνας στην ταινία έγινε την ημέρα της πρώτης προβολής, αφού βασική προϋπόθεση του συμβολαίου της για να πάρει το ρόλο ήταν να τηρηθεί άκρα μυστικότητα μέχρι την ημέρα του Φεστιβάλ Βενετίας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραΐν, ο οποίος στην πρώτη επαφή με την Αγγελίνα ενθουσιάστηκε με το υποκριτικό ταλέντο και τη χαρισματική φωνή της, με αποτέλεσμα να είναι η τελική επιλογή του έπειτα από μήνες αναζήτησης και οντισιόν σε όλη την Ευρώπη.

Η ταινία «Μαρία» ξεκινά ανορθόδοξα, με την απομάκρυνση του άψυχου κορμιού της Κάλλας από το διαμέρισμά της στο Παρίσι, για να γυρίσει, στη συνέχεια, μία εβδομάδα πίσω, παρουσιάζοντας κομμάτια από τη ζωή και την καριέρα της κορυφαίας ντίβας της όπερας μέσα από μια φανταστική συνέντευξη που δίνει λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

Το προφίλ της Αγγελίνας στο Instagram κατακλύζεται ήδη από αποθεωτικά σχόλια. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει αυτό της καταξιωμένης ηθοποιού, με διεθνή καριέρα, Τόνιας Σωτηροπούλου, η οποία ήταν παρούσα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας και της έγραψε «you are amazing».

Η κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού δίπλα στην Τζολί

Η Αγγελίνα Παπαδοπούλου είναι κόρη του ηθοποιού Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν από τους πιο ωραίους άντρες τη δεκαετία του ’80 στις ελληνικές ταινίες, με τα χαρακτηριστικά γαλανά του μάτια. Έχει πάρει μέρος και στα δημοφιλή σίριαλ του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» και «Καλημέρα ζωή».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμη και τότε που βρισκόταν στο απόγειο της επιτυχίας του -είτε ως ένα από τα κινηματογραφικά αστέρια του Γιάννη Δαλιανίδη, είτε στη συνέχεια ως πρωταγωνιστής στη «Λάμψη» και στο «Καλημέρα ζωή»-, διατηρούσε χαμηλό προφίλ. Ποτέ δεν επιδίωξε τη δημοσιότητα απλά και μόνο επειδή ήταν όμορφος και έπαιζε σε εμπορικές ταινίες με τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Στάθη Ψάλτη, τη Ρένα Παγκράτη και τους άλλους ηθοποιούς της λεγόμενης «Σχολής Δαλιανίδη», όπως τα φιλμ «Καμικάζι, αγάπη μου» και «Βασικά καλησπέρα σας».

Αντίθετα, στο θέατρο επέλεγε κυρίως σοβαρούς ρόλους, σε σκηνές με ποιοτικούς θιάσους, που απαρτίζονταν από σπουδαίους καλλιτέχνες. Το 2004 παντρεύτηκε τη μουσικοσυνθέτρια Μαρία Οικονομάκου και απέκτησε μαζί της δύο κόρες, την Αγγελίνα και τη Νικολέτα.

«Στη γυναίκα μου είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θα με πρόδιδε μακροπρόθεσμα στην επιλογή μας να κάνουμε οικογένεια. Όσο για τις κόρες μου, είναι μια σχέση εξάρτησης από εμένα προς αυτές. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να φιληθούμε, χωρίς να παίξουμε. Είναι η ουσία της ζωής μου οι κόρες μου, ό,τι πιο σημαντικό έχω καταφέρει. Συναισθηματικά είμαι πλήρης» είχε πει μάλιστα ο ίδιος σε συνέντευξή του.

 

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!