Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάσα Μπάστα: Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες

Δέχομαι επίσης σεξιστικά σχόλια περισσότερο από γυναίκες

Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο φλερτ που έχει δεχτεί από γυναίκες, καθώς και στα πισώπλατα μαχαιρώματα.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και εξήγησε πως δέχεται πιο έντονο φλερτ από γυναίκες παρά από άντρες.

«Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δέχομαι επίσης, σεξιστικά σχόλια περισσότερο από γυναίκες, παρά από άνδρες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό που βίωσε με γνωστό μοντέλο. «Σε μια πρόσφατη εκδήλωση, ένα μοντέλο πάρα πολύ γνωστό είπε στον άντρα μου “τι… **** είναι αυτή; Θέλω τώρα να την *****”» ανέφερε.

Μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στον χώρο του τραγουδιού. «Εννοείται πως έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο κι όχι μόνο πισώπλατα. Πρόσφατα, σε ένα live με συναδέλφους μου έκλεισαν το μικρόφωνο και βγήκε ο επόμενος. Στο τέλος της βραδιάς τους είπα “τα ίδια λεφτά θα πάρω, οπότε όλα καλά”», είπε κλείνοντας.

Σάσα Μπάστα: Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες

Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τα δημοσιεύματα που την θέλουν κατά καιρούς να περνάει κρίση στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της.

Η Σάσα Μπάστα παραδέχθηκε αρχικά πως «το παιδί μου είναι πλέον ο λόγος που απαντάω. Παλιά δεν με ενδιέφερε, τώρα όμως πλέον με ενδιαφέρει γιατί και δεν είμαι μόνη μου σε έναν γάμο προφανώς αλλά και επειδή υπάρχει ένα παιδί και φοβάμαι μήπως πάει κάποιος στο σχολείο και του πει κάτι».

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι έχει διαβάσει μέχρι και λεπτομέρειες για τον δήθεν χωρισμό της «Κόπηκε η φωνή μου από τις τσιρίδες» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν το δέχομαι γιατί μετά από τόσα χρόνια όλοι έχετε το τηλέφωνο μου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανά πάσα ώρα και στιγμή απαντάω σε όλους. Μπορούν λοιπόν να με ρωτήσουν ό,τι θέλουν και πάντα θα βγω να μιλήσω, ποτέ δεν έχω αρνηθεί κάτι» πρόσθεσε.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!