Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Δαλάκα – Σάββας Γκέντσογλου: Είναι ζευγάρι;

Οι φήμες του θέλουν ζευγάρι, οι ίδιοι ωστόσο το διαψεύδουν

Το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Δαλάκα και τον  Σάββα Γκέντσογλου να είναι ζευγάρι, τους τελευταίους μήνες, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει επίσημα τη σχέσης τους. Αντίθετα μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα το διαψεύδει.

Σύμφωνα όμως με την Real Life, οι δυο τους ζουν ένα καυτό ειδύλλιο – σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον τους – κυκλοφορούν άνετα μαζί στην Καβάλα και όσοι τους βλέπουν κάνουν λόγο για δυο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor πηγαίνει πολύ συχνά στην Καβάλα όπου μένει πλέον μόνιμα ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει επενδύσει επιχειρηματικά στον τόπο καταγωγής του.

Σε μια κλειστή κοινωνία και λόγω του ότι το ζευγάρι είναι αναγνωρίσιμο, δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσει κάποιος ότι η Κατερίνα Δαλάκα μένει στο σπίτι του Σάββα Γκέντσογλου. Όσοι τους έχουν δει κάνουν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι τους έχουν πετύχει σε τρυφερά ενσταντανέ.

Ο λόγος που το κρατούν «κρυφό»

Μπορεί θεωρητικά να μην έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν τη σχέση τους, ωστόσο υπάρχει ένα ευαίσθητο θέμα, καθώς η Κίκα Τσέκου, η πρώην σύντροφος του Σάββα και η Κατερίνα Δαλάκα διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, γεγονός που δημιουργεί μια άβολη κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε unfollow την πρώην σύντροφό του έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, μια κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά και κάποιοι το συνέδεσαν με τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Δαλάκα.

Η έντονη ενόχληση της Κατερίνας Δαλάκα

Πριν μερικές εβδομάδες η Κατερίνα Δαλάκα αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου και πως αυτό που τη συνδέει με τον ποδοσφαιριστή είναι μία φιλική σχέση.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!