Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίνο: «Πέφτω αρκετές φορές στα πατώματα»

Για τον διάσημο τραγουδιστή Νίνο υπάρχουν πολλές γκρίζες ζώνες στη ζωή και στα προσωπικά ζητήματα.

Μιλώντας στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη ο Νίνο, με αφορμή τις live εμφανίσεις του στο πλευρό της Πάολα και του Χρήστου Μενιδιάτη, ανοίγει τα χαρτιά του για την προσωπική του ζωή και την επαγγελματική.

Νίνο: Δεν πιστεύω ότι ο γάµος είναι αυτό που κρατάει κάτι

«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Αυτό που µε ρωτάς, αν θα ξαναπαντρευόμουν, προϋποθέτει πολλά πράγματα. Επίσης, δεν πιστεύω ότι ο γάμος είναι αυτό που κρατάει κάτι. ∆ηλαδή, αν πούµε για παράδειγµα ότι “εµείς οι δύο παντρευόµαστε”, δεν σηµαίνει ότι θα είµαστε για πάντα µαζί. Χρειάζεται κυρίως να αγαπάς τον άλλον όπως είναι», δηλώνει ο Νίνο.

«∆εν υπάρχει το “σ’ αγαπάω αλλά”. Εγώ έχω παντρευτεί, έχω χωρίσει και οι σχέσεις µας είναι άριστες», υπογραμμίζει ο τραγουδιστής.

«Είναι τεράστια τιµή να τραγουδάς στο Ηρώδειο. ∆εν µπαίνεις έτσι µέσα εκεί, υπάρχει µια έγκριση από το υπουργείο Πολιτισµού. ∆εν το νοικιάζεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι προσβλητικό. Είναι οι καλλιτέχνες της εποχής», απαντά ο Νίνο για την πρόσφατη συζήτηση που άνοιξε γύρω από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

Έχω πέσει αρκετές φορές στα πατώματα

«Έχω πέσει αρκετές φορές στα πατώματα. Η ζωή έτσι είναι. Πέφτεις, αλλά σηκώνεσαι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν πιστεύω ότι είμαι ένα παρεξηγημένο άτομο. Νιώθω πολύ καλά µε τον εαυτό µου. ∆εν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν σκέφτοµαι κακά πράγµατα», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίνο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!