Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Περικλής Κονδυλάτος: Γιατί Καπουτζίδης, Σεργουλόπουλος προβάλουν τόσο έντονα τη σεξουαλικότητά τους;

Οι συζητήσεις για τους ομοφυλόφιλους είναι πλέον ξεπερασμένες, πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε ζητήματα όπως η χρήση του Ηρωδείου από τους καλλιτέχνες, τις αντιλήψεις που θεωρεί ξεπερασμένες, αλλά και πρόσωπα όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣου» την 25η Οκτωβρίου και αρχικά, σχολίασε κάποια μοντέλα, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στο Ηρώδειο.

«Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί με λάμψη και δεν είναι σωστό να τη συγκρίνουμε με ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια αξία. Στο εξωτερικό μεγάλες επιτυχίες είχαν η Κουντουρά και η Κουλιανού. Όσον αφορά το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στο Ηρώδειο, προσωπικά δεν το αναγνώρισα ως τέτοιο. Μερικές φορές νιώθω σαν να έχω έρθει από άλλο πλανήτη σε αυτή τη χώρα. Το Ηρώδειο ανήκει σε όλους τους Έλληνες και κατά τη γνώμη μου, ο Αργυρός δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τους ομοφυλόφιλους. «Οι συζητήσεις για τους ομοφυλόφιλους, τα τρανς άτομα και τα δικαιώματά τους είναι πλέον ξεπερασμένες. Ας κάνει ο καθένας αυτό που θέλει. Όποιος θέλει να δει την ταινία “Brokeback Mountain” ας πάει, κι όποιος όχι, ας μην πάει», τόνισε.

Τέλος, ο Κονδυλάτος αναρωτήθηκε… «Γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος χρειάζεται να προβάλουν τόσο έντονα τη σεξουαλικότητά τους;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!